fbq
Salatutelamat_Lenita_Susi_MTV_6ea8adb583.jpg

Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Muodonmuutoksen tekevä Daniela saa yllättävän työtarjouksen

Pihlajakadulle palannut Eva flirttailee Kristianille Moosessa, mutta kiusaantuu tajutessaan, että paikalle saapuva Nella on Kristianin tyttöystävä. 

Joonatan luulee yllättävänsä Ainon suihkusta, mutta löytääkin sieltä Cindyn. He päättävät salata mokan, mutta Cindy paljastaa asian Ainolle siitä huolimatta. Välikohtaus selvitetään ja kaikki on hyvin, mutta Joonatanin tunteet saattoivat liikahtaa hivenen Cindyn suuntaan. 

Lindan paluu selviää Sallalle, joka ei ole asiasta mielissään. Hän ei suostu uskomaan, että Linda olisi palannut vain Violan takia, vaan luulee tämän liehittelevän Karia itselleen. 

Kari päättää tehdä Lindalle selväksi, ettei ole vapailla markkinoilla, mutta nolostuu, kun käy ilmi, ettei Lindalla ole hänen suhteensa mitään aikeita.

Daniela sminkkaa itsensä uuteen uskoon, ja Henrik ällistyy. Myöhemmin Henrik keksii tarjota Danielalle mallintöitä uudesta muotitalosta. Samaan aikaan Cindy ja Danielan kanssa huonoissa väleissä ollut Aino keksivät, että he voisivat myös toimia SADIn mannekiineina.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Salatut elämät mtv-palvelussa ja maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Seuraa meitä somessa