fbq
Kari ja Salla

Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Kari ja Salla astuvat avioon ja Elina ja Noel oikeussaliin

Joanna ja rikospaikkatutkijat löytävät majatalosta Matti Virtasen verta. Myöhemmin Joannalle selviää, että Mira ja Viola ovat viettäneet hääyötä sviitissä Matin kuolinyönä. 

Linda yrittää yhä johtaa tutkintaa harhaan, mutta hänet jäävätään tutkinnasta. Hätääntyneet nuoret alkavat valmistella pakomatkaa. Hangosta Nadjan kanssa palaava Eva ilmoittaa, että hän on saanut kokoon rahat pakomatkaa varten, muttei itse voi osallistua pakoon. Myöhemmin Nellasta huolissaan oleva Eva vetää kännit, ja ex-poliisi Miki alkaa udella häneltä, mitä on tapahtunut. 

Kari ja Salla vihitään. Salla vaihtaa sukunimensä ja rehvastelee Lindalle asiasta. Kaikkien hämmästykseksi Linda ei vaikutakaan mustasukkaiselta.

Häiden jälkeen Mirkun on tarkoitus palata kotiinsa Kempeleeseen. Mirkku puhuu yksinäisyydestään Ismolle, joka epähuomiossa pyytää ex-anoppinsa kotiinsa asumaan. Ismo tajuaa itsekin, että idea on huono, mutta ei saa Mirkkua häädettyä poiskaan. 

Salatut elämät Elina
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Noel on haastanut Elinan oikeuteen. Elina anelee ex-miestään hylkäämään haasteen, mutta Noel pitää pintansa. Oikeussalissa tunteet kuumenevat. Kari ja Gunnar eivät malta olla hiljaa ja he meinaavat pilata Elinan mahdollisuudet voittaa huoltajuuskiistan.

Salatut elämät mtv-palvelussa ja maanantaista perjantaihin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

Seuraa meitä somessa