fbq

Salkkareiden juonipaljastukset: Hani kertoo totuuden yliajosta

Ensi viikolla Salkkareissa JP ei jätä Hania rauhaan. Pystyykö Joonas suojelemaan neitoa pulassa?

Ainoa peitepoliisitehtävässään Salkkareissa vakoileva Miki onnistuu lähentymään kohdettaan huijaamalla Ainon siivoamaan majatalon samaista huonetta, jossa Valtter kuoli. Tämä näet laukaisee Ainossa traumaattisia muistoja, ja lohduttajalle avautuu tilaisuus.

Violalle ja Jutallekin selviää Miran huolestuttava mielentila, kun Linda pyytää nämä hätiin yritettyään turhaan saada kontaktia Miraan.

Kallen ja Sampon Rodoksen loma jatkuu Ismolla höystettynä, kun Sampon kohteeseen saattanut Ismo ei pääsekään palaamaan Suomeen suunnitelmien mukaan. Mutta etelässä on muitakin tuttuja Salkkarit-hahmoja...

Omasta lapsesta haaveileva Noel yrittää saada Danielan kanssaan sänkyyn, mutta Daniela on nihkeä. Lopulta Daniela tunnustaa Noelille pettäneensä tätä Henrikin kanssa. Noelissa heräävät välittömästi väkivaltaiset fantasiat, ja pian hän onkin jo kovistelemassa Henrikiä. Noel kuitenkin antaa petoksen anteeksi Danielalle ja saa näin lopulta sitä mitä haluaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

JP-häijyläinen, joka ajoi Cindyn päälle Hanin istuessa matkustajan paikalla, palaa kummittelemaan Hanin elämään. Hanille henkistä turvaa tarjoileva Joonatan aavistaa, ettei kaikki ole kunnossa. Pienen suostuttelun jälkeen Hani kertookin Joonatanille totuuden yliajosta. Samalla Joonatanin naiskuviot joutuvat kuitenkin kimuranttiin tilaan.

Kari ottaa neuvoa antavaa saadakseen selvyyden siihen, miten hänen pitäisi suhtautua Sallan vaatimuksiin lapsen nimen ja parisuhteen jatkon osalta. Lopulta hän päättää suostua jatkamaan Sallan kanssa, jotta poika ristitään Karin haluamalla nimellä. Kari ei tosin aavista, että yhteiselo tulee jatkumaan paljon tiiviimpänä kuin mitä hän on kuvitellut.

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista torstaihin kello 19.30. Ensi viikon jaksot katsottavissa MTV Katsomo+:ssa jo perjantaina 3.11.

Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Yksi nuorista hahmoista sekoaa

Seuraa meitä somessa