fbq
Latelan Laurin hurja remontti

Remontti vei Lauri Huttusen tilin miinukselle – ostaa silti uuden auton

Latelan Laurin hurja remontti on tullut kalliimmaksi, mitä mies osasi odottaa.

Latelan Laurin hurja remontti -ohjelmassa Lauri Huttunen ja hänen naisystävänsä Sari-Anna Leppänen ostivat Väinö Linnan entisen kotitilan Hämeenkyröstä ja ryhtyivät remontoimaan purkukuntoista hirsitaloa.

Urakka on ollut odotettua isompi, mikä näkyy tietysti myös budjetissa.

– Kyllä tässä on pakko myöntää, että vaikka kuinka on budjetoinut ja tehnyt itse ja yrittänyt saada halvalla asioista, niin kyllä tässä saatana lompakko niiaa kohta. Ei ole halpaa tällainen remontointi. On ollut vauhti päällä ja on vaan hakenut tavaraa, ei ole laskenut. Sarkun kanssa tossa just maksettiin laskuja, niin siitä lähti 40 tonnia tilitä rahaa. Huomaa, että rupeaa kirstun pohja paistaa, Late myöntää sarjassa.

Hän kertoo, että he ovat laskeneet olevansa sillä hetkellä 6 000 euroa pakkasella. Late päättääkin myydä moottoripyörän, jonka hän osti humalapäissään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Nyt mä aion tehdä käänteisesti, että mä selvin päin myyn tän, enkä kerro muijalle.

Late saa Harrikan kaupaksi, mutta ilo on lyhytaikainen.

Taloudellinen kurimus ei kuitenkaan hellitä, sillä seuraavana päivänä pakettiauto hajoaa ja sen tilalle on pakko hankkia uusi.

– Varmaan tulee sanomista kotona. Eilen mä myin Harrikan, ja tänään ostan puolta kalliimman auton, hän sanailee ja tekee pian kaupat lähes 30 tuhannen euron Ford Transit -pakusta.

Myöhemmin Late myöntää, että Sarkku tosiaan ei ilahtunut autokaupoista.

– Kyllähän se vähän kyseenalaisti, että oliko tämä nyt oikea ratkaisu just tähän aikaan, kun muutenkin rahaa palaa niin pirusti. Se heitti pari kysymystä, jossa kohtaa mä huomasin itse olevani valtava idiootti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Uusi Transit saa näyttävät teippaukset.

Pian Sarkku saa uutta ajattelemisen aihetta, kun Late ja työmiehet päätyvät ryypiskelemään. Aamulla, kun ränniasentajat saapuvat ja tarvitsisivat ohjeita, miehiä ei meinaa saada ylös millään.

– Meillä meni eilen vähän pitkäksi, Late selittelee.

Paikalle saapuessaan hän vaikuttaa olevan edelleen juovuksissa. Sarkku kuitenkin päättää, ettei ala riitelemään asiasta.

– Vaikka kuinka olis tehnyt mieli asiasta mainita tai ruveta kiukuttelemaan, niin katsoin parhaimmaksi sitten kuitenkin hakea ruokaa ja limsaa ja nostaa jätkät ylös ja pistää hommiin. Se ei hyödytä mitään alkaa siinä kohtaa huutaa ja kiukuttelee, hän perustelee.

Miehet käyvät vaivihkaa autolla ottamassa lisää huikkaa.

– Ne luuli, että mä en nähnyt, Sarkku tuumaa sarkastisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Latelan Laurin hurja remontti TV5-kanavalla ja discovery+:ssa keskiviikkoisin.

Seuraa meitä somessa