fbq
Latelan Laurin hurja remontti, Sari-Anna Leppänen

Sari-Anna avautuu parisuhteen tilasta Lauri Huttusen kanssa

Latelan Lauri Huttunen ja hänen naisystävänsä Sari-Anna Huttunen ovat saaneet tutustua toisiinsa remontoidessa.

Sari-Anna Leppänen ja Lauri Huttunen ostivat Väinö Linnan entisen kotitilan Hämeenkyröstä ja ryhtyivät remontoimaan purkukuntoista taloa seurusteltuaan vain kolmen viikon ajan. Kaksikko suhtautui urakan alussa tuoreen parisuhteen ja valtavan remontin yhdistämiseen rennonletkeällä asenteella, sillä he uskoivat, että rakastuneena remontti menee samassa huumassa.

Nyt remonttityömaalla on vietetty jo pidemmän aikaa, ja eteen on tullut useita vastoinkäymisiä. Viimeisimpänä kävi ilmi, että katto on niin huonossa kunnossa, että se joudutaan kokonaan laittamaan uusiksi.

Lauri Huttusen talon katto paljastuu läpimädäksi: “Loppuu aika ja rahat”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Uudessa jaksossa Sari-Anna pohtii, miten parisuhde on kestänyt, kun remonttia on kestänyt jo tovin.

– Oma elämä on ollut aika rajua jo tosi monta vuotta. Tää ei tee mitään valtavaa eroa tää viimeinen vuosi, mutta onhan toi iso homma. Ja sit se, että rinnalla on toinen ihminen, joka pitää ottaa huomioon, hän kertoo.

– Mut mä ja me ollaan selvitty siitä tosi hyvin. Siis uskomattoman hyvin. Moni kun lottosi, että menee muutama kuukausi, ja sitten on lusikat jaossa ja kämppä myynnissä. Mitä pidempään me ollaan yhdessä, sen hienompaa kaikki on. Kun ollaan tässä remontin ohella vähän onnistuttu tutustumaan toisiimme. Ja sen verran mitä ollaan tutustuttu, niin ollaan yhä tykätty, hän kehaisee.

Latelan Laurin hurja remontti kaksi jaksoa keskiviikkoisin TV5 klo 20. Katsottavissa myös discovery+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa