fbq
Tyttökullat

Muistatko ihanat Tyttökullat? Tunnettu ohjaaja teki hittisarjasta animaation - katso yllättävä traileri

Tyttökullat -sarjan (The Golden Girls) lopettamisesta on vierähtänyt jo yli 30 vuotta, mutta BoJack Horseman -ohjaaja, animaattori Mike Hollingsworth on ottanut tehtäväkseen herätellä neljän kypsän sinkkunaisen Rosen, Dorothyn, Blanchen ja Sophian kommuunin henkiin animaation voimin.

Mike on julkaissut viisi minuuttia kestävän pilottijakson lapsuutensa lempisarjan inspiroimana. Animaation nimi on Golden Girls 3033.

 Kreikkalainen naimakauppa -menestysleffa saa kolmannen osan - "Paljon alkuperäisiä näyttelijöitä mukana"

– Turhautumisen tuloksena syntyi hulluja ideoita ja naurettavia konsepteja. BoJackin tv-ohjaamossa heitin, että työstän The Golden Girls -show’ta, mutta tässä he ovat löytäneet nuoruudenlähteen ja elävät tulevaisuudessa, Mike kertoo IndieWirelle

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tuosta keskustelusta vierähti tovi, mutta vitsinä heitetty idea alkoi muhia Miken mielessä. Koronakaranteenissa syntyi pilottijakso, jossa eletään uudestaan Tyttökullat-sarjan neljännen kauden Stan Takes a Wife -jakso. Alkuperäinen jakso esitettiin vuonna 1989.

Oscareihin on enää vajaa viikko – joko olet käynyt leffassa katsomassa nämä huippuehdokkaat?

Mike Hollingsworth
Mike Hollingsworth tekee animaatioiden ohessa stand up -komiikkaa.

Dialogi on uskollinen sarjan luojan Susan Harrisin kirjoittamalle alkuperäistekstille, ja naisten kotitalokin on tuttu tasakattoinen bungalow Miamissa. Sen sijaan maailma 3000-luvulla on muuttunut, kuten Dorothyn ex-mies Stan Zbornak avaruusolennoksi, ja kämppiksistä iäkkäin Sophia Petrillo muistuttaa sisilialaismummon sijaan Transformers-hahmoa. 

Mike toivoo, että Golden Girls 3033 herättäisi kiinnostusta suoratoistopalveluissa. Hän lupailee 30 minuutin jaksoja, joissa kuultaisiin myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ääni, sillä Tyttökullat-sarja on ikonisessa asemassa HLBT-yhteisössä.

– Unelmani on saada Golden Girls 3033 Disney+- ja Hulun kaltaisiin videopalveluihin, Mike sanoo. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Tyttökullat
Tyttökullat lopetettiin vuonna 1992, koska näyttelijä Bea Arthur (toinen oikealta) halusi pois sarjasta. 

Alkuperäistä Tyttökullat -sarjaa tehtiin vuosina 1985-1992, ja edelleen sillä on uskollinen fanijoukkonsa. Sarjan tähtinelikkoon kuuluivat jo edesmenneet näyttelijät Bea Arthur, Betty White, Rue McClanahan ja Estelle Getty

Tyttökullat -sarjat on katsottavissa Disney+ -suoratoistopalvelussa. 

Onko hän uusi James Bond? Suosikkinäyttelijä vastaa vihdoin huhuihin

Seuraa meitä somessa