fbq
For Editorial Use OnlyMandatory Credit: Photo by Suzanne Hanover/Touchstone Pictures/THA/Shutterstock (13968286a)Whoopi Goldberg, "Sister Act" (1992) Touchstone Pictures. Photo Credit: Touchstone Pictures/The Hollywood Archive"Sister Act" (1992) Touchstone Pictures

Komediaklassikko Nunnia ja konnia saa jatkoa - päätähti Whoopi Goldberg mukana

Nunnia ja konnia 3 -leffan käsikirjoitus on jo valmis.

Nunnia ja konnia -elokuva tekee paluun valkokankaalle. Jos tuotanto etenee suunnitellusti, Whoopi Goldbergin tähdittämän komedian kolmas osa saa ensi-iltansa ensi vuonna Disney+:lla.

Kolmannen Nunnia ja konnia -elokuvan on käsikirjoittanut Madhuri Shekar, jonka aiempia töitä ovat muun muassa Netflixin 3 Body Problem ja HBO:n The Nevers. Ohjauksesta vastaa Tim Federle, joka on tehnyt Disney+:lla myös menestyksekkään High School Musical -sarjan.

BBC lopettaa Top Gearin

Nunna Mary Clarenceksi ja seurakunnan kuoronjohtajaksi heittäytyvän klubilaulajan Deloris Van Cartierin roolissa nähdään Whoopi Goldberg, joka nähtiin suosikkiroolissa ensimmäisen kerran jo vuonna 1992. Tuolloin elokuva takoi yli 230 miljoonaa dollaria, ja jo seuraavana vuonna se sai jatkoa kakkososalla Nunnia ja konnia 2 – Lisää säpinää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Pitkän aikaa sanottiin, ettei kukaan halua nähdä Nunnia ja konnia kolmatta kertaa. Kävikin ilmi, ettei se ole totta. Teemme vimmatusti töitä saadaksemme jengin taas kasaan ja tehdäksemme paluun, Whoopi totesi kolme vuotta sitten The Late Late Show With James Cordenissa.

Vielä tuotanto ei ole paljastanut, keitä Whoopin lisäksi nähdään nunna Mary Clarencen seuraavassa seikkailussa. 

Nunna Mary Patrick (Kathy Najimy) on yksi leffasarjan mieleenpainuvimmista hahmoista.

Emmerdalen juonipaljastukset: Faith hyvästelee elämän – Cain raivostuu Moiralle

Yksi alkuperäisistä näyttelijöistä Kathy Najimy on jo näyttänyt vihreää valoa osallistumiselleen.

– Pidän roolistani. En tarvitse kampausta, en meikkiä ja saan mukavat kengät. Se on minulle win-win-tilanne, Kathy sanoi 2021 SiriusXM:n The Jess Cagle Show’ssa.

Näyttelijä-laulaja Keke Palmer on myös ilmaissut äänekkäästi kiinnostuksesta liittyä Nunnia ja konnia -näyttelijäkaartiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
– Taidan olla jäljellä olevista alkuperäisistä nunnista vanhin. Minulla on ihania muistoja niistä hulluista elokuvista. Kyllä me nauroimme, Maggie Smith totesi 2017.

Whoopi itse haluaisi elokuvaan mukaan rap-artistit Lizzon ja Nicky Minajin. Oscar-näyttelijä Dame Maggie Smithin paluu abbedissan rooliin on iso kysymysmerkki.

– Teen kaikkeni, että saan hänet mukaan, Whoopi on ilmoittanut.

Seuraa meitä somessa