fbq
Kauniit ja rohkeat Sheila

Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Li saa tuntea Sheilan tappavan raivon

Vankilasta karannut Sheila on täysin poissa tolaltaan raivosta. Hän syyttää Litä petturuudesta.

Quinn avautuu pojalleen Wyattille. Quinn kertoo olevansa huolissaan Carterista, joka on Quinnin mukaan tekemässä elämänsä suurimman erehdyksen. Toisaalla Carter esittelee Parisille valtavaa sormusta pyydettyään tätä juuri vaimokseen.

Ridge on huolissaan Brookesta, joka ei vastaa puheluihin. Ridge pelkää, että Sheila saapuu vahingoittamaan Brookea. Ridge lähtee myrskyn läpi varmistamaan, että Brooke on turvassa.

Sheila käy käsiksi Lihin. Lyhyen kahakan jälkeen Li pääsee karkuun ja lähtee pakenemaan autolla Sheilaa. Seuraa takaa-ajo, ja dramaattisten vaiheiden jälkeen Li syöksyy liekehtivään kuolemaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Kiimainen seksi nostaa Ericin pulssia

Wyatt epäilee, että Quinnilla on yhä syviä tunteita Carteria kohtaan. Quinn vakuuttelee, että kyse on vain ystävyydestä.

Eric tulee yllätetyksi samasta sängystä Donnan kanssa. Quinn yrittää ymmärtää tapahtunutta. Hän toistelee sitä, kuinka huolissaan hän on ollut Ericin terveydentilasta – täysin vääristä syistä.

Parisin ja Carterin häät lähestyvät. Ridge tulee tapaamaan Carteria juhlapaikalle ja yrittää vielä kerran vakuutella Carteria luopumaan avioitumisaikeista. Ridgen mukaan Carterin paikka on Quinnin rinnalla.

Kauniit ja rohkeat nähdään MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin kello 16.30.
 

Seuraa meitä somessa