fbq
Krista Allen on Taylor Hayes

Kauniiden ja rohkeiden uusi Taylor saapuu ruutuun – näyttelijällä tausta pehmopornosarjassa

Kauniit ja rohkeat -sarjan näyttelijäkaarti sai lisävahvistusta, kun hahmogalleriaan palasi vanha tuttu, Ridgen ex-puoliso Taylor Hayes. 

Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Taylor tekee comebackin!

Moni muistaa Brooken brunetin kilpakosijattaren Hunter Tylon näyttelemänä. Tylo esitti Tayloria vuosina 1990–2002, 2004–2014 ja 2018–2019. 

Nyt sarjaan palanneen Taylorin saappaisiin on hypännyt näyttelijä Krista Allen. Allen on näytellyt aikaisemmin muun muassa Päivien viemää -saippuasarjassa, Baywatch Hawaii’ssa sekä esiintynyt elokuvassa Valehtelija, valehtelija.

Päivien viemää -sarjassa Allen näytteli Billie Reediä. Kyseistä hahmoa on sarjassa näytellyt myös The Real Housewives of Beverly Hills -realitysarjasta tuttu Lisa Rinna

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Allenin portfoliosta löytyy paitsi kauniita myös rohkeita roolisuorituksia. Vuonna 1994 hän näytteli pääosan eroottisessa Emmanuelle in Space -tv-elokuvien sarjassa. Sarja kertoo naisesta, joka opettaa avaruusolioille ihmisseksin saloja. Sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa kaapeli-tv:ssä, ja sen parhaita paloja on sittemmin julkaistu internetin aikuisviihdesivustoilla.

Nimensä mukaisesti Emmanuelle in Space perustuu 1970-luvulla kohua herättäneisiin eroottisiin Emmanuelle-elokuviin, joita Suomessakin on melko vastikään esitetty Nelosella. 

Kauniit ja rohkeat ryhmäkuva
Eksät ja nyksät ryhmäkuvassa. Vasemmalta: Deacon, Brooke, Ridge ja Taylor.

Allen on myös tehnyt nopeita vierailuja lukuisissa suomalaisille tutuissa televisiosarjoissa, muun muassa Hawaii Five-O:ssa, 9-1-1:ssa ja Frasierissa

Kauniit ja rohkeat saapui Suomeen 30 vuotta sitten – tältä näytti kaikkien aikojen ensimmäinen jakso

Allen kertoi jenkkiläisen Soap Opera Digest -verkkosivuston haastattelussa tienneensä, että Taylor muistetaan etenkin pitkistä tummista hiuksistaan. Koekuvausten aikoihin Allenilla itsellään oli lyhyet hiukset ja hän arveli, ettei roolia heru sellaisella lookilla. Niinpä hän tilasi netistä itselleen peruukin, jota hän käytti koekuvauksissa.

Hankinta kannatti, koska Allen sai roolin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Taylorin historia sarjassa on värikäs. Vuonna 2002 hän kuoli Sheilan ampumaan luotiin, mutta palasi parin vuoden päästä takaisin, sittenkin elossa. Tällä kertaa Taylor ei nouse kuolleista, vaan saapuu perheensä luo perinteiseen tyyliin toisesta kaupungista.

Tanner Novlan aloitti Kaunareissa kesken koronavuoden – Vaimo mukana intiimikohtauksissa

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 16.30.

Seuraa meitä somessa