fbq
Bridget Jones

Bridget Jones tekee paluun – nämä tutut näyttelijät ovat mukana

Neljäs Bridget Jones -elokuva julkaistaan vuonna 2025.

Bridget Jones palaa valkokankaille uudessa elokuvassa. Järjestyksessään neljäs elokuva on määrä julkaista vuonna 2025, kertoo The Guardian.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat aikajanalla neljän vuoden päähän kolmannen elokuvan Bridget Jones’s Babyn tapahtumista. Vuoden 2016 elokuvassa Bridget Jones (Renee Zellweger) tuli yllättäen raskaaksi ja päätyi kolmiodraaman osalliseksi, kun pitkäaikainen on-off-poikaystävä Mark Darcy (Colin Firth) ja yhdenillan juttu (Patrick Dempsey) taistelivat naisen rakkaudesta. Mark voitti taiston ja vei Bridgetin alttarille.

Bridget Jonesin (Renee Zellweger) pään sekoitti aikanaan Mark Darcy (Colin Firth) ja Daniel Clver (Hugh Grant)

Neljäs elokuva perustuu Helen Fieldingin romaaniin Mad About the Boy (2013). Kirjailija toimii myös elokuvan käsikirjoittajana. Renee palaa elokuvassa sankarittaren rooliinsa, ja Hugh Grantin on määrä esiintyä jälleen keikari-poikamies Daniel Cleverina. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Bridget (Renee Zellweger) ja Mark (Colin Firth) saivat vihdoin toisensa elokuvasarjan kolmannessa osassa.

Mark Darcya (Firth) ei kuitenkaan enää nähdä Bridgetin rinnalla, sillä Mark kuoli maamiinaan Sudanissa. Noin 50-vuotias Bridget jatkaa elämäänsä leskenä ja kahden pienen lapsen äitinä. BBC:n mukaan kirjailija ei halunnut sankarittarensa ajautuvan tylsään elämään.

Hugh’n ja Reneen rinnalle näyttelijäkaartiin palaa Emma Thompson. Uusina tulokkaina nähdään läpimurtonsa Sinä päivänä ja White Lotus -sarjoissa tehnyt Leo Woodall sekä 12 Years a Slave -tähti Chiwetel Ejiofor.

One day
Leo Woodall näytteli pääroolia Sinä päivänä -sarjassa yhdessä Amika Modin kanssa.

Brittilehden mukaan on spekuloitu, että Leo esittäisi nuorempaa miestä, jonka kanssa Bridget aloittaa kevyen suhteen surunsa jälkeen. Tuotantoyhtiö ei ole BBC:n mukaan kommentoinut, kuinka tarkasti elokuva tulee seuraamaan romaania.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa