fbq
auri kananen

Auri Kananen pohtii, miksi hän on rikastunut: ”Kovin moni ei työntäisi käsiään paskaan”

Ylen uuden keskusteluohjelman All X Panelin ensimmäisessä jaksossa on keskustelemassa neljä rikkaaksi luokiteltavaa ihmistä.

Yle Areenassa 25. tammikuuta julkaistun All X Panelin avausjaksossa rikkaudesta keskustelevat siivouskuningattarena tunnettu somesiivooja Auri Kananen, somevaikuttaja Natalia Salmela, telemarkkinointiyrittäjä Joonas Puurunen ja konsultointiyrittäjä Marianne Lehikoinen.

Nelikko pohtii esimerkiksi sitä, mikä juuri heistä on tehnyt varakkaita.

– Mun äiti on sanonut: ”Täällä ei kovin moni ihminen työntäisi käsiään paskaan niin kuin sä”. Mä olin silleen, että okei, se voi olla totta, Auri sanoo.

Auri myös kertoo jaksossa, etteivät hänen kulutustottumuksensa ole juuri muuttuneet siitä, kun hän oli aiemmin siivousyrityksessä esihenkilönä ja tienasi paljon nykyistä vähemmän.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– En mä tee yhtään mitään erilaista. Totta kai sijoitan ne kaikki rahat, hän sanoo.

On kuitenkin yksi asia, johon hän tunnustaa törsäävänsä.

– Mä tuhlaan rahaa aikaan. Jos mä saan jonkun nopeammin, mä otan. Ota kaikki mun rahat.

Ruokakaupassa hän ei myöskään katso lainkaan hintoja.

– Mä oon aina tehnyt silleen. On aina ollut sen verran ylimääräistä.

Kansainvälistä huomiotakin herättänyt siivooja putsaa somevideoillaan ihmisten törkyisiä koteja. Aurin osakeyhtiön liikevaihto oli vuonna 2022 lähes miljoona euroa. Tästä voittoa on noin 614 000 euroa. Aurin ansiotulot olivat 70 600 euroa.

Häjyt-elokuva päivitetään 2020-luvulle − tällainen on jatko-osa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Paneeli keskustelee myös siitä, voiko rahalla lievittää vaikeita tunteita. Natalia Salmela on sitä mieltä, että voi.

– Kun kävin avioeroa läpi, niin voin kertoa, että rahalla todellakin pystyi lievittämään siihen avioeroon liittyviä hirveän kurjia ja ikäviä tunteita, koska tiesi, että mulla on rahaa ostaa itseni ulos tästä huonosta parisuhteesta, lunastaa oma osuus siitä asunnosta ja että minä pärjään ja pystyn aloittamaan oman seuraavan elämäni yksin.

Hän kuitenkin muistuttaa, ettei rahalla pääse eroon esimerkiksi yksinäisyydestä, ulkopuolisuuden tunteesta ja itsekritiikistä.

All X Panel kaikki jaksot Yle Areenassa.

All X Panelin muissa jaksoissa keskustellaan esimerkiksi aikuisviihteen tuottamisesta, kinkyseksistä, satanismista ja aseksuaalisuudesta. Keskustelemassa nähdään muun muassa Nadiifo Omer, Mr. Jersey, Natalia Salmela ja Jolanda Mikkola.

Seuraa meitä somessa