fbq
Auri Kananen

Siivouskuningatar Auri Kanasta revitään tv-ohjelmiin ympäri maailmaa: ”Sen esiintymisen jälkeen ei ole jännittänyt mikään”

Siivooja Auri Kananen nousi kuuluisuuteen Tiktok-palvelusta, jossa hänellä on tätä nykyä seuraajia peräti kahdeksan miljoonaa. Auri julkaisee kerran viikossa videon, jossa hän siivoaa jonkun apua tarvitsevan kodin ilmaiseksi. Osa videoista kerää jopa montakymmentä miljoonaa katselukertaa.

Tulevana keväänä Auri nähdään myös tv:ssä, kun hän tähdittää STAR Channelilla alkavaa Master Cleaners Suomi -ohjelmaa, jossa etsitään Suomen parasta siivoojaa. STAR Channel korvaa keväällä Fox-kanavapaikan. 

Aurille on ennättänyt kertyä jo tv-kokemusta, tosin hieman erilaisissa merkeissä kuin tulevassa tv-ohjelmassa, jossa hän on siivousasiantuntijan roolissa. Ohjelmaa juontaa Ellen Jokikunnas

Siivoustähti Auri Kanaselle oma tv-show

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Auri hyppäsi tv-esiintymisellään isoihin saappaisiin jo heti alussa, sillä hänen kaikkien aikojen ensimmäinen esiintymisensä televisiossa tapahtui Good Morning America -ohjelmassa vuonna 2020. Tuolloin Auri oli tehnyt Tiktokeja vasta pari kuukautta. Häntä haastateltiin videoyhteydellä suoraan lähetykseen. 

– Sinne vaan suoraan tv-lähetykseen. Voin sanoa, että sen esiintymisen jälkeen ei ole kyllä jännittänyt mikään, Auri kertoo Katsolle. 

t
Auri Kananen on luonut upean uran siivoamalla. 

Auri nousi vastikään otsikoihin jälleen maailmalla, kun Ison-Britannian yleisradioyhtiö BBC teki hänestä videohaastattelun. 

– BBC teki minusta vähän aikaa sitten ison jutun. Sen kautta olin esillä ympäri maailmaa. Ne tulevat aina rysäyksenä. Kaikki kerralla. 

– Viime viikolla olin kolmessa Englannin ja Uuden-Seelannin aamu-tv:ssä. Olikohan se myös Norja, missä myös olin, Auri luettelee. 

Master Cleaners Suomi alkaa STAR Channelilla keväällä 2023. Fox-kanava muuttuu tammikuussa STAR Channeliksi. 
 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa