fbq
Back to Black -elokuva
Marisa Abela 
Amy Winehouse

Amy Winehouse -elokuvan traileri julkaistiin – fanit raivostuivat

27-vuotiaana kuolleesta laulajasta on tehty elämänkerrallinen Back to Black -elokuva, joka saa ensi-iltansa 12. huhtikuuta.

Sam Taylor-Johnsonin ohjaaman Back to Black -elokuvan traileri on julkaistu. Traileri antaa ensipuraisun 12.4. ensi-iltansa saavasta 27-vuotiaana kuolleen brittilaulaja Amy Winehousen tarinasta.

Elokuva seuraa nuorta naista ilmiön takana sekä myrskyisää suhdetta, jota riepoteltiin lehdistössä. Tuo suhde toimi inspiraationa laulajan ikonisille kappaleille. Amy latasi sanoituksiinsa rakkautensa, surunsa ja sielunsa - kaikkensa.

Elokuvan pääroolissa nähdään Marisa Abela (Rogue Agent, Industry). Amyn poikaystävän, Blake Fielder-Civilin, roolin puolestaan näyttelee Jack O’Connell (Skins, Lady Chatterleyn rakastaja). Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Lesley Manville, Eddie Marsan ja Juliet Cowan.

Marisa Abela (Amy Winehouse) ja Jack O'Connell (poikaystävä Blake Fielder-Civil) Back to Black -elokuvassa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Elokuva on saanut trailerin perusteella murskavastaanoton. Sosiaalisen median alustoilla on käyty kiivasta keskustelua siitä, onko elokuva edesmenneen laulajattaren arvoinen. X-alusta on täyttynyt englanninkielisistä kommenteista.

– Voiko olla, että Amy Winehouse -elokuva on huonompi kuin Bohemian Rhapsody? (Realistisesti ajateltuna ei varmaankaan, mutta se näyttää todella halvalta), eräs kirjoittaa.

– On todella syvältä, että Amy Winehousen elämänkertaelokuva on tehty Eastenders -arvoisesti, toinen sanoo.

– Kuten 2Pacilla, Amylla oli intensiivistä energiaa, jota on melkein mahdotonta saada valkokankaalle. Kuka tahansa näyttelijä, joka yrittää tehdä sen, asettaa itsensä epäonnistumisen tielle, kolmas kirjoittaa.

– Tämä on surkeinta karaokea, jota olen koskaan nähnyt, neljäs sanoo.

– Amy oli uskomaton laulaja, tämä pilaa hänen perintönsä, yksi pohtii.

Aikuiset-sarjan suosioon nostama Mikko Kauppila sai ison roolin Ylen uutuussarjasta

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Back to Black
Amy Winehouse -elokuva

The Independent -lehden mukaan somekansa on lytännyt Marisan lauluäänen verrattuna Amyn ääneen. Lehden mukaan fanit kysyvät sosiaalisessa mediassa, miksi laulajan oikeita lauluäänitteitä ei ole käytetty elokuvassa. Marisa kertoi The Jonathan Ross Show’ssa hylänneensä kyseisen ajatuksen.

– Kukaan ei tainnut edes kysyä minulta koe-esiintymisessä, osaanko laulaa. Tiesin Samin ja uskoin, että kuka tahansa saisi tämän roolin, tulisi olla Amy sekä ulkoisesti että sisäisesti, Marisa kertoi show’ssa.

– Kun sain työn, halusin oppia laulamaan niin hyvin kuin mahdollista, koska tämä oli hänen taidemuotonsa. Näin hän ilmaisi itseään. Harjoittelin kaksi tuntia päivässä neljän kuukauden ajan, hän lisäsi.

Marisa kertoi haastettelussa, että valmistautuminen rooliin oli hermoja raastavaa. Hän sanoi valjastaneensa pelkonsa voimaksi, jota käytti harjoitellessaan.

Back to Black elokuvateattereissa 12. huhtikuuta alkaen.

Seuraa meitä somessa