fbq
Nikki hugs Justin outside the airport in Moldova.
90 päivää morsiamena

90 päivää morsiamena: Nikki ja Justin tekevät päätöksen suhteestaan

90 päivää morsiamena -ohjelman transsukupuolinen Nikki, 57, ja moldovalainen Justin, 36, ovat ajautuneet riidasta toiseen viimeisen kolmen kuukauden aikana.

90 päivää morsiamena -ohjelmassa Nikki ja Justin viettävät kihlajaisjuhliaan Moldovassa. 47-vuotias transsukupuolinen Nikki on valmis asettumaan aloilleen ja perustamaan perheen.

Nikki keskustelee ystävänsä kanssa videopuhelun välityksellä. Chanel on huolissaan Nikkin suunnitelmista naida Justin. 36-vuotias Justin on ilmaissut haluavansa kimppakivaa ja naisellisen kumppanin.

– Ihan hullua. Haluaako hän seksiä muiden kanssa, mutta ei sinun? Haluatko todella tätä? Chanel kyseenalaistaa tilanteen.

– Haluan. Olen avoin menneisyyden tekosistani. Olen hurvitellut minäkin, mutta parikymppisenä, ehkä kolmikymppisenä, mutta en enää. Olen kohta 50-vuotias, Nikki vastaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nikki uskoo, että hänen ja Justinin välillä on jotain erityistä.

– Tällaiset tytöt eivät tapaa helposti heteromiestä, joka hyväksyy ja ottaa maailmaansa. Meidät pidetään komerossa piilossa, Nikki kertoo ystävälleen.

– Toivon, että kaikki järjestyy. En vastusta liittoanne, kunhan se on sinulle hyväksi. Hän ei saa tulla tänne särkemään sydäntäsi, Chanel sanoo.

90 päivää morsiamena: Justin haluaa ottaa miehen paikan suhteessaan transsukupuoliseen Nikkiin: "Se vain jatkuu, jos et pane sille pistettä"

90 päivää morsiamena
Nikki
Nikki esittää kappaleen kihalajaisjuhlissa.

Nikkin on määrä lähteä seuraavana päivänä takaisin Yhdysvaltoihin. Pari toivoo, että Justinin K1-viisumi hyväksytään pian, jotta mies pääsisi Nikkin luokse. He ovat päättäneet pysyä yhdessä ongelmistaan ja riidoistaan huolimatta.

– On katkeransuloista lähteä huomenna. Vaikka matka on ollut yhtä vuoristorataa, kun juhlistimme täällä kihlajaisiamme, se saa minut toiveikkaaksi siitä, että voimme ratkoa ongelmat, Nikki ynnää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tämä on yksi vakava askel suhteellemme. Jos en näkisi tulevaisuuta Nikkin kanssa, emme olisi tässä. Kyllä riitelemme joskus, mutta sitä tapahtuu parisuhteissa. Minun tulee häntä ikävä, Justin ynnää.

90 päivää morsiamena tiistaisin TLC-kanavalla ja discovery+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa