fbq

Seiska seuraa: Murhasta epäillyn TIS-Tonin vangitsemisoikeudenkäynti alkoi - pälyili hermostuneena

Seiska on paikan päällä seuraamassa Toni Varpelaiden vangitsemisoikeudenkäyntiä.

Temptation Island Suomesta tuttua Toni Varpelaidea, 27, esitetään vangittavaksi murhasta epäiltynä Helsingin käräjäoikeudessa tänään torstaina (19.10.).

Seiska on paikan päällä seuraamassa vangitsemisoikeudenkäyntiä.

Varpelaidea ja kolmea muuta henkilöä esitetään vangittavaksi, sillä poliisi epäilee heitä suomalaisen huippu-urheilijan veljen murhasta.

Oikeuden puheenjohtaja ilmoitti heti vangitsemisasian käsittelyn alkuun, ettei media saa kuvata käräjäoikeuden salissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

TIS-Toni Varpelaidea epäillään murhasta – entinen läheinen Seiskalle: "Olen todella järkyttynyt"

Varpelaide saapui saliin rauhallisena kahden poliisivartijan kanssa. Hänellä oli päällään harmaat collegehousut sekä musta untuvatakki.

Varpelaide katseli hermostuneena kohti salissa istuvia toimittajia. Hänen kasvonsa olivat kalpeat, ja hän oli selkeästi vaivaantunut toimittajien läsnäolosta. Varpelaide myös kopisteli jaloillaan lattiaa, kun oikeuden puheenjohtaja kävi läpi juttuun liittyvät lakipykälät.

Toimittajat saivat jäädä hetkeksi seuraamaan Varpelaiden käsittelyn alkua, kunnes jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio pyysi, että asiaa käsitellään ilman yleisön läsnäoloa.

Yleisö käskettiin lopulta poistumaan salista käsittelyn ajaksi.

Tästä on kyse

Uhri löydettiin elokuussa kuolleena Helsingin Helsingin Kalasatamasta, ajoradalta Capellan puistotie 10:n kohdalta 20. elokuuta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

TIS-Tonia epäillään murhasta – Seiska selvitti tosi-tv-tähden synkän rikoshistorian

Sivulliset ohikulkijat huomasivat uhrin, ja soittivat hätäkeskukseen. Ensihoidon elvytysyrityksistä huolimatta mies todettiin lopulta kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Seiska kertoo epäillyn nimen jo esitutkintavaiheessa, koska kyse on vakavimmasta mahdollisesta rikosnimikkeestä. Lisäksi epäillyllä on aiempaa väkivaltarikostaustaa, ja hän on julkisuuden henkilö.