fbq

Shokkikuvat! Näin poliisi otti Henna Kalinaisen kiinni

Hennan riehuminen baarissa johti lopulta rikossyytteeseen.

Seiska kertoi tiistaina (17.10.), että tosi-tv-tähti Henna Kalinaista, 34, syytetään vahingonteosta Helsingin käräjäoikeudessa.

Syyte on tullut vireille 4.9., ja syytetty rikos on tapahtunut 9.7.2023 Helsingissä.

Jutussa on asianomistajana Helsingin Kalliossa sijaitseva baari, eli syytetty rikos olisi ilmeisesti tapahtunut kyseisessä kapakassa.

Vahingonteosta tuomittu henkilö voi saada sakkoja tai enintään vuoden vankeusrangaistuksen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Henna Kalinaiselle rikossyyte – jutussa asianomistajana baari

Seiska sai jo kesällä haltuunsa kuvamateriaalia, kun eräs silminnäkijä bongasi Hennalta näyttäneen henkilön kalliolaisessa baarissa, joka nyt on asianomistajana eli uhrina Hennan rikosasiassa.

Silminnäkijä raportoi heinäkuussa havainnostaan Seiskalle, ja kertoi Hennan käyttäytyneen omituisesti kapakassa. Tilanne tapahtui juuri samana iltana, jonka tapahtumat johtivat Hennan rikossyytteeseen, eli 9.7.

– Henna heitteli tuoppeja Kallion baarissa, ja vartijat joutuivat taluttamaan hänet ulos kapakasta. Henna heitti vielä yhden tuopin kohti narikkaa, ennen kuin hänet saatiin poistettua baarista. 

– Henna näytti oudon rauhalliselta, vaikka hän riehui. Tilanne kesti alusta loppuun vain kymmenisen minuuttia, Seiskan lukija kertoi.

TIS-Tonia epäillään murhasta – Seiska selvitti tosi-tv-tähden synkän rikoshistorian

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lopulta poliisi otti Hennan kiinni.

– Hänet laitettiin käsirautoihin, ja pistettiin maijan kyytiin. En tiedä, vietiinkö hänet putkaan vai kotiin, silminnäkijä totesi.

Seiska julkaisee nyt kuvat kohutilanteesta, sillä Hennan käytös kyseisenä iltana on johtanut rikossyytteeseen, joka on vireillä Helsingin käräjäoikeudessa.

Seiska ei kesällä uutisoinut tilanteesta, sillä Henna kiisti olleensa edes viettämässä iltaa Kalliossa. Silloin hän myös kiisti olevansa kuvissa esiintyvä henkilö.

Seiska tavoitti tänään torstaina Hennan, mutta hän ei enää halunnut kommentoida rikossyytteeseen johtaneen illan tapahtumia.

Vankila riudutti Peter Nygårdin raihnaiseksi – karu kuva

Silminnäkijän mukaan Henna oli heitellyt kaljatuoppeja helsinkiläisessä baarissa, ja vartijat taluttivat hänet ulos. Lopulta poliisi saapui paikalle, ja käsiraudoitti Hennan.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Henna Kalinainen pistettiin poliisiauton kyytiin heinäkuussa.