fbq
Kauniit ja rohkeat

Kauniit ja rohkeat -juonipaljastukset: Poppy ja Bill ovat kuumilla treffeillä

Ensi viikon jaksoissa Poppy ja Bill muistelevat menneitä ja kehittävät uusia muistoja.

Xanderilla on hurjia syytöksiä Thomasia kohtaan. Hän väittää Finnille, että Thomas on menneisyydessä syyllistynyt Emman murhaan. Finn kertoo Xanderin väitteistä Steffylle, joka on järkyttynyt kuulemastaan.

Poppy valmistautuu treffeihin Billin kanssa. Hän on niin hermostunut, että harkitsee jo tapaamisen perumista. Asiasta kuuleva RJ on myös sitä mieltä, ettei Poppyn pidä missään nimessä tavata Billiä.

Thomas on kosinut Hopea. Hämmentynyt Hope sopertaa, että hän voi ehkä jonain päivänä vastata myöntävästä kosintaan, mutta ei ole vielä valmis niin vakavaan sitoutumiseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Poppyn ja Billin treffit sujuvat hyvin. He muistelevat yhteisiä aikojaan vuosia sitten. Luna toivoo, että Poppyn ja Billin suhde syvenee ja tiedossa olisi uusia tapaamisia.

RJ ja Zende puolestaan taistelevat Lunasta. RJ kutsuu Lunan romanttiseen tapaamiseen, mutta Zende tekee kaikkensa estääkseen suhteen etenemisen.

Finn tekee päätöksen Thomasin suhteen. Hän uskoo Thomasin olevan murhaaja ja aikoo varoittaa Hopea. Thomas kuitenkin lähtee tapaamaan Finniä ja vakuuttelee olevansa syytön. Toisaalla Ridge anelee Brookea luottamaan Thomasiin.

Kauniit ja rohkeat MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa