fbq
Kauniit ja rohkeat

Kauniit ja rohkeat -juonipaljastukset: Eric taistelee hengestään – sitten seuraa dramaattinen käänne

Ensi viikon jaksoissa läheiset kokoontuvat Ericin sairaalavuoteen ympärille.

Hengestään taisteleva Eric on viety sairaalan leikkaussaliin, jossa Bridgetin auttama Finn tekee kaikkensa Ericin pelastamiseksi. Operaatiota suoritetaan uudella ja kokeellisella leikkaustavalla. Ridge on antanut siunauksensa rohkeaan operaatioon.

RJ ei ole muiden sukulaisten seurana odottamassa tietoja Ericistä, vaan viettää aikaansa Lunan kanssa toimistolla. Luna lohduttaa RJ:tä, antaa hänelle lahjan ja tekee myös tunnustuksen mieltään pitkään painaneesta asiasta.

Ericin operaatio on ohi, mutta hän on yhä tiedottomassa tilassa. Näyttää epävarmalta, selviääkö hän hengissä toimenpiteestä.

Brooke ja Hope muistelevat kaikkia yhteisiä kokemuksia Ericin kanssa. Äiti ja tytär tuntevat suurta kiitollisuutta hetkistään Ericin kanssa. Hopen mielestä on vain ajan kysymys, milloin Eric herää ja voi jälleen paremmin, mutta Brooke ei ole yhtä täynnä toivoa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kauniit ja rohkeat -juonipaljastukset: Kuolemaa tekevä Eric järjestää jäähyväisjuhlat

RJ ajautuu kiivaaseen sananvaihtoon Zenden kanssa, jolla on omat näkemyksensä viimeaikaisista tapahtumista Ericiin liittyen. Lunan pitää rauhoitella mieskaksikkoa, jottei tilanne etenisi kunnon riidaksi.

Ridge on antanut luvan kokeelliselle leikkaukselle, mutta tuntee nyt huonoa omaatuntoa päätöksestään, kun Ericin tila ei näytäkään kohentuvan. Hän saa kuitenkin lohtua, kun päätyy jälleen työskentelemään yhdessä RJ:n kanssa.

Finn ja Bridget tekevät suuren päätöksen liittyen Ericin hoitoon. Läheiset kokoontuvat yhteen kuulemaan uutisia. Steffy ja Ridge ovat jo jättämässä hyvästejä isälleen, kun jotain järisyttävää tapahtuu.

Kauniit ja rohkeat MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa