fbq
yksin_kotona_elokuva_PK_3dc3e77849.jpg

Ikonisen Yksin kotona -leffan talo on vuokrattavana airbnb-majoitukseen

Kyseinen pytinki nähtiin vuonna 1990 ilmestyneessä elokuvassa. Idyllinen talo sijaitsee Chicagossa, Winnetkan alueella. Talo ei ole kuitenkaan ole jatkuvassa vuokrauksessa, vaan siellä pystyy viettämään ainoastaan yhden yön.

Talon voi varata 7. joulukuuta 25 dollarin (noin 22 euroa) hintaan. Valitut hakijat saavat yöpyä talossa 12. päivä joulukuuta. Yöpyjiä mahtuu ainoastaan neljä. 

Talo on sisustettu samaan tyyliin kuin elokuvassa, eli loisteliaaseen joulutyyliin. Seinille on ripustettu elokuvasta tutun perheen kuvat. 

Onnekkaat yöpyjät saavat nauttia myös elokuvasta tutuista herkuista, kuten mac & cheese -juustomakaronista ja juustopitsasta. Vieraat saavat katsoa illan aikana myös elokuvan uusimman version Home Sweet home Alone Disney+-palvelusta. 

Kirsikkana kakun päällä yöpyjät pääsevät tapaamaan päärooli Kevin McCallisterin (Macaulay Culkin) isoveljen Buzzin sekä hänen tarantellansa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Et muista minua varmaan erityisen vastaanottavaisena tyyppinä, mutta olen kasvanut, ja jaan talomme lisäksi jopa pitsani tänä jouluna. Yritän olla päästämättä kuitenkaan tarantellaani karkuun, isoveli toteaa tiedotteessa. 

Lähde: BBC, Inside Edition 

Seuraa meitä somessa