fbq
(240124) -- Helsinki, January 24, 2024 – Juha-Petteri ”JP” Kukkonen poses for the camera during his interview for Seiska in Helsinki, Finland, 24. January 2024. (Matti Matikainen/Aller Media)

Näin paljon JP Kukkonen pulitti kihlasormuksista - posketon hintalappu!

Monacossa lomailevat Kukkoset menivät viikonloppuna yllättäen kihloihin. Taas.

Kauramiljonäärinä tunnettu Juha-Petteri "JP" Kukkonen, 45, ja hänen on-off-puolisonsa Netta Kukkonen, 29, ovat menneet viikonloppuna kihloihin. Pariskunta esitteli messeviä sormuksiaan somekansalle sunnuntaina (28.4.).

JP julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa pariskunta pitää käsiään esillä. Netan nimettömään on sujautettu Tiffany & Co. -merkkinen, pramein koristuksin vuorattu sormus. Myös Juha-Petterin nimettömässä komeilee samaisen kultasepänliikkeen rinkula.

JP on merkannut kuvaan ökyliikkeeksikin tituleeratun Tiffany & Companyn, jonka verkkosivuilta Seiska löysikin nopeasti tietoja parin tuoreista kihlasormuksista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

JP:n sormus on malliltaan "Miesten kihlasormus", joka lanseerattiin markkinoille vuonna 2021. Tuolloin jopa yhdysvaltalaisjulkaisu The Washington Post noteerasi uuden sormusmallin verkkosivuillaan. Jutussa kerrotaan, kuinka uusia "miesten kihlasormuksia" on tarjolla jopa viiden karaatin timantilla.

Artikkelissa paljastetaan, että halvimmillaan sormuksesta saa pulittaa noin 15 600 dollaria eli 14 500 euroa. Kalleimmillaan sormus maksaisi ostajalleen 278 500 dollaria eli 260 000 euroa.

Pääset katsomaan tietoja ja kuvia sormuksesta täältä.

Kohupari saapui Helsinki-Vantaan lentokentälle maaliskuussa.

Tällä hetkellä koruliikkeen sivuilla sormukselle tarjotaan suurimmillaan 2,5 karaatin timanttia, joten hinnat eivät välttämättä enää kipua artikkelin korkeimpiin lukemiin.

Seiskan tiedossa ei ole, kuinka suuren karaatin JP on sormukseensa valinnut, mutta totuus on, että hintaa renkaalle on tullut jopa kymmeniä tuhansia euroja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Netan sormus on puolestaan Jean Schlumbergerin Tiffanylle suunnittelema Sixteen Stone -sormus. 18 karaatin kullalla ja platinalla koristeltu sormus sisältää myös niin sanottuja briljattitimantteja. Briljantti on timantin yleisin hiontamuoto.

Netan sormus maksaa koruliikkeen mukaan 14 500 dollaria eli noin 13 500 euroa.

Pääset kurkkaamaan Netan kihlasormusta tämän linkin takaa.

JP ja Netta ovat virallisesti vielä naimisissa keskenään, mutta JP on hakenut puolisostaan avioeroa viime vuoden puolella.

Vireillä olevasta avioeroasiasta huolimatta kaksikko näyttäisi kuitenkin nauttivan uusista kihloistaan täysin siemauksin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
JP Kukkonen esitteli Seiskalle hulppeaa Helsingin asuntoaan tammikuussa.