fbq
TTK-yleisössäkin nähty Köpi Kallio ei ole halunnut kommentoida suhdettaan Jenniin.

Juhliko Köpi Kallio synttäreitään Jenni Poikeluksen kanssa ulkomailla? Vihjailevat kuvat

Kaksikon yhteinen lomakohde on saanut jälleen suhdehuhut villiintymään.

Radiojuontaja Köpi Kallio juhli viime viikolla syntymäpäiviään. Putouksestakin tuttu herra täytti tiistaina (23.4.) 34 vuotta.

Köpi julkaisi juhlapäivänsä kunniaksi valokuvia Instagram-tilillään. Ensimmäisessä otoksessa Köpi istuskelee Rokokoo-tyylisessä tuolissa tyytyväinen hymy kasvoillaan.

Ikämiesiän kynnyksellä on sopivaa poseerata @joutsenenoskarin tuolissa Outkast-paita päällä tai kuten eilen astella sisään Tylypahkaan Wu-Tangin Clanin rotsi niskassa, Köpi kirjoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toisessa jakamassaan kuvassa Köpi seisoo toden totta Harry Potter -elokuvasarjasta tutun Tylypahkan ovella. Koristeellinen ovi on osa Lontoon laitamilla sijaitsevaa Warner Bros. Studio Tour -nähtävyyttä. Studiolla on mahdollisuus tutustua velhomaailman saloihin sekä elokuvista tuttuun kuvausrekvisiittaan.

Tylypahkan lisäksi Köpi on vieraillut viikonloppuisten somepäivitystensä perusteella myös muualla Lontoossa. Hän on ollut seuraamassa muun muassa dartsin Premiere League -ottelua.

Yllättäen myös radiojuontaja Jenni Poikelus, 36, on vieraillut hetki sitten Lontoossa. Jenni julkaisi lomaltaan kuvakimaran sunnuntaina (28.4.), jonka yhteydessä hän kertoo ostaneensa matkaltaan hauskan karvahatun. Jenni poseeraa uuden lakkinsa kanssa kuvakarusellin ensimmäisessä valokuvassa.

Muissa otoksissa Jenni seisoskelee muun muassa kellotorni Big Benin edustalla sekä Piccadilly Circuksessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tämän lisäksi Jenni on ottanut valokuvan Warner Bros. Studiolle rakennetusta Tylypahka-rakennelmasta.

Kuvakarusellin viimeisessä kuvassa Jenni hehkuttaa dartsia ottelukatsomossa. 

Jennin ja Köpin lomailut ovat päätyneet ymmärrettävästi keskustelupalstojen aiheeksi, sillä kaksikon on epäilty viihtyneen parisuhteessa jo pidemmän aikaa. Kumpikaan heistä ei ole kuitenkaan myöntänyt asiaa julkisesti.