fbq
Farmi Suomi

Yllätyspäätös Farmin kaksintaistelussa – voittanut kilpailija halusi lähteä kotiin

Farmi Suomi -jaksossa 25.4. toinen kaksintaistelijoista päätti luovuttaa voitettuaan paikan kisassa.

Farmi Suomi -jaksossa 25.4. torppari Linnea Vihonen nimesi kaksintaisteluun Merja Kyllösen. Hänellä oli tavoitteenaan rikkoa kolmen klikki, jonka koostivat Kirsikka Simberg, Enni Koistinen ja Michael Ntima. Lisäksi Linnea halusi sekoittaa pakkaa.

– Olin tosi yllättynyt siitä, kuinka Merja tämän otti. Loukkaantui tästä valinnasta aika paljon, Linnea pohti kameralle.

– No kyllä mä tajusin aika kirkkaasti Linnean perustelun siinä, että mä muodostan sen verran ison uhan hänelle täällä farmilla, että on parempi, että Mertsi päätyy areenalle, matsaa ja mielellään ovesta ulos. Ei mulle tullut sellainen pehmoinen fiilis, että kiva nähdä sut areenalla, Merja analysoi päätöstä kameralle.

Linnea pyrki ohjailemaan Merjan päätöstä. Hän kehotti Merjaa valitsemaan kilpailijan, joka ei olisi liian tasavertainen kilpailutilanteessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mulla tuli sellainen viba vaan, että haluaisin laavulle ihmisen kanssa, josta mulla on valtava halu nähdä kaikki taidot, tiedot ja osaaminen, Merja perusteli valintaansa.

Merja  nimesi mukaansa Ennin. Hän oli pohtinut myös Miina Äkkijyrkän haastamista, mutta edellispäivän draaman jälkeen hän päätti valita toisin. Linnea kritisoi tuolloin Miinan käytöstä ja tapaa puhua menettäessään hermot.

Enni valitsi areenalle lajiksi taidon. Kaksintaistelijoiden täytyi tehdä kolme solmua viiden minuutin aikana. 

Ennillä oli varmat otteet solmukisassa.

Tehtävän edetessä Merja oli varma siitä, että joutuisi lähtemään kotiin. Hän arvaili oikein, sillä Ennin kaikki kolme solmua olivat oikein, ja Merjalla vain yksi. Yllättäen Enni nosti kätensä pystyyn.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kun mä tulin tänne Farmille, niin mä halusin saada ihanan maatilakokemuksen ja saada ihania uusia ystäviä. Sen kaiken mä olen saanut – ja lisäksi en enää pelkää kanoja, Enni aloitti puheensa.

– En halua viedä täällä paikkaa ihmiseltä, joka haluaa olla täällä ja ansaitsee olla finaalissa. Mä olen miettinyt, että Merjan pitää olla finaalissa, hän jatkoi.

Merja ei ollut uskoa korviaan. Hän luuli kuvittelevansa koko tilanteen.

– Joten Merja, jos sulle sopii, mä haluaisin, että sinä jatkat kilpailussa. Mun pitää palata kaupunkiin lataamaan akkuja, Enni sanoi.

Merja sai siis jatkaa kisassa Ennin luovuttaessa paikkansa hänelle.

Farmi Suomi
Enni luovutti Farmi-puukkonsa juontaja Susanna Laineelle.

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa torstaisin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa