fbq
Star Wars Domhnall Gleeson

Uusi versio Konttorista etenee – nämä näyttelijät ovat mukana

Sabrina Impacciatore ja Domhnall Gleeson on kiinnitetty tulevaan Konttori-sarjan uudelleenversiointiin.

Ricky Gervais ja Stephen Merchant loivat vuonna 2001 komediasarjan Konttori (The Office). Menestyssarja on poikinut useita kansainvälisiä versioita, muun muassa Steve Carellin tähdittämän amerikkalaissarjan ja vuosina 2017–19 pyörineen suomalaisen Konttorin. Tämän vuoden alussa uutisoitiin, että tekeillä on uusi amerikkalaisversio, ja nyt siihen on saatu ensimmäiset näyttelijäkiinnitykset.

Variety-lehden lähteiden mukaan uuden Konttorin näyttelijäkaartiin on palkattu Sabrina Impacciatore ja Domhnall Gleeson. Italialainen Impacciatore tunnettaneen parhaiten Valentinan roolista HBO:n The White Lotus -sarjan toiselta kaudelta.

Näyttelijäisänsä Brendan Gleesonin jalanjälkiä kulkeva Domhnall Gleeson taas on ollut mukana muun muassa kahdessa Harry Potter -elokuvassa Bill Weasleyn roolissa. Lisäksi mies on nähty kenraali Armitage Huxina tämän vuosituhannen Star Wars -elokuvissa. Ehkä eniten kriitikoiden arvostusta ansainnut suoritus on ollut päärooli Oscar-elokuvassa Ex Machina.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jo aiemmin uutisoitiin, että Universal Televisionin kehittelemä uusi Konttori ei ole varsinaisesti niin sanottu reboot-versio USA:n Konttorista, mutta sijoittuu samaan tapahtumamaailmaan. Luultavasti se siis sijoittuu täysin uuteen konttoriin ja siinä seikkailevat aivan uudet hahmot.

Seuraa meitä somessa