fbq
The Crown 
Prinssi William
Kate Middleton
The_Crown_S6_EP9_260123_1502.ARW

The Crownissa esitetään häikäilemätön versio Kate Middletonin äidistä – kuninkaallinen kirjeenvaihtaja tukee väitettä

The Crown -sarjan viimeisen kauden viimeiset jaksot käsittelevät prinssi Williamin ja Kate Middletonin suhteen alkutaivalta.

The Crown -draamasarjan viimeisen kauden viimeiset jaksot julkaistiin Netflixissä 14. joulukuuta. The Crownin faktojen ja fiktion sekoittelu on hämmentänyt kausien mittaan katsojia, mutta sarjan tekijät ovat perustelleet päätöksiään fiktion tuomalla taiteellisella vapaudella. Nyt otsikoihin on noussut herttuatar Catherinen äiti Carole Middleton, josta esitetään sarjassa erittäin häikäilemätön versio.

The Crownissa Katen (Meg Bellamy) äidillä Carolella (Eve Best) on suorastaan pakkomielle saattaa tyttärensä yhteen prinssi Williamin kanssa. Sarjan mukaan Katen opiskelu St. Andrewsin yliopistossa oli osa hänen äitinsä juonta saattaa nuoret yhteen. 

Kauden seitsemännessä jaksossa Kate syyttää äitiään juonittelusta. Hän väittää äitinsä olevan kaiken takana. Hän sanoo, että yliopiston lisäksi välivuosi ja matka samaan kohteeseen prinssi Williamin kanssa olivat osa Carole-äidin suunnitelmaa. Sarjassa viitataan myös siihen, että Carolella oli näppinsä mukana kuuluisassa muotinäytöksessä, josta useiden lähteiden mukaan Katen ja Williamin rakkaustarina sai alkunsa.

– Korkeat korot, ei matalia kenkiä. Sinun pitäisi näyttää sääresi, Carole sanoo sarjassa ennen muotinäytöstä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– On velvollisuutemme hyödyntää lahjoja, jotka Jumala meille antoi. Tietääkö hän, että olet taas markkinoilla? Carole jatkaa viitaten nuoreen prinssiin.

The Crownin viimeiset jaksot saivat murska-arviot heti kättelyssä: "Rykii maaliviivalle uupuneella huokauksella"

The Crown
Carole Middleton
Eve Best näyttelee sarjassa Carole Middletonia.
Carole Middletonin osallisuutta Katen ja Williamin suhteeseen on spekuloitu julkisuudessa.

Vuonna 2022 kuninkaallinen kirjeenvaihtaja Tina Brown julkaisi samankaltaisen kertomuksen kirjassaan The Palace Papers. Hän kirjoittaa kirjassaan, että Katen äiti suostutteli tyttärensä menemään kyseiseen yliopistoon Edinburghin sijaan. Lisäksi hän väittää, että Carol suunnitteli yhdessä Katen kanssa, miten saada William takaisin parin lyhyen eron jälkeen vuonna 2007. Kirjassa ei ole mukana kuningasperheen tai muiden osallisten kommentteja.

The Crown Netflixissä.

Lähteet: USA Today, The Standard

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa