fbq
Race Across the World
Ernest Lawson luotsaa Maikkarin uutta seikkailuohjelmaa.

Tämä pari voitti Race Across the World Suomen – eivät saaneet palkinnoksi mitään

Race Across the Worldin viimeisellä etapilla kilpailijat suuntasivat Puolan Krakovasta koti-Suomeen.

Race Across the World Suomen viimeisessä matkajaksossa 4.5. Jutta ja Juha Larm lähtivät Krakovasta Helsinkiä kohti neljä ja puoli tuntia Juha ja Jalo Itkosta edellä. Itkoset kuitenkin onnistuivat kirimään heidät päivän aikana kiinni.

Seuraavana päivänä Larmeilla oli parempi onni bussien kanssa, ja he etenevät Pärnuun, Viroon saakka Itkosten jäätyä Riikaan, Latviaan.

Larmit lähtivät siis viimeiseen päivään 200 kilometrin etumatkalta. He köröttelivät bussilla Tallinnaan ja viimeisillä rahoillaan lautalla Suomeen ja olivat lopulta perillä ensimmäisinä, eli he voittivat 18 päivää kestäneen kisan Marokosta Helsinkiin.

– Mä en muista, koska mä olisin ollut näin iloinen, Jutta iloitsi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mä oikein pursuilen tästä ilosta. Mä oon niin superkiitollinen. Ja sit mä oon oikeasti tosi tosi tosi ylpeä mun vaimosta, Juha hehkutti.

– Ja mä sinusta. Me vaan oltiin niin huikeita. Me oltiin vissiin ihan ylivoimainen tiimi loppujen lopuksi, Jutta kehui.

Vastassa heitä olivat juontaja Ernest Lawson ja Juhan lapset, mikä sai pariskunnan silmäkulmat kostumaan. He kertoivat, etteivät olisi koskaan uskoneet voittavansa. He arvelivat menestyneensä hyvin, koska osasivat pihistellä rahan kanssa, ja monta kertaa heillä kävi myös todella hyvä tuuri.

– Ventovieraat ihmiset ovat halunneet auttaa meitä, Juha kiitteli.

– Meillä on palautunut usko ihmisten hyvyyteen. Tässä kyynisessä maailmassa ajattelee, ettei apua saa, mutta me on nähty, että sitä todellakin saa, Jutta muistutti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mitään palkintoa Larmeille ei kisan voitosta kuitenkaan myönnetty. Viikon päästä lauantaina nähdään vielä jakso, jossa kaikki kilpailijat kerääntyvät muistelemaan matkaa.

Race Across the World Suomi lauantaisin MTV3:lla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa