fbq

Tältä kuulostaa ensimmäinen suomenkielinen Bond-tunnusmusiikki

Mulle ei sovi tänään kuullaan koko kesän ajan Bond-kampanjan yhteydessä Nelosella.

Maija Vilkkumaan ja Aliisa Syrjän uutuuskappale Mulle ei sovi tänään on valittu Nelosen Bond-kampanjan tunnuskappaleeksi. Yhteisduetto julkaistiin 12. huhtikuuta, ja se sai ensiesityksensä The Voice of Finlandin toisessa live-lähetyksessä. Nelosen tiedotteen mukaan Mulle ei sovi tänään on ensimmäinen uusi suomenkielinen kappale, joka kuullaan Bond-elokuvakampanjan yhteydessä.

Kappaleen inspiraationa toimivat Bond-elokuvien ikoniset tunnuskappaleet. Laulun tuottamisesta vastasivat yhdessä Maijan kanssa Atso Soivio ja Vesa Heikkinen. Maija oli aina harmitellut sitä, ettei pääse suomenkielisenä lauluntekijänä koskaan tekemään Bond-tunnuskappaletta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

− Olikin ihan mieletöntä, kun kuulin, että biisistämme tulee Bond-tunnusmusiikki Nelosen kampanjaan. Kappale on elokuvallinen ja lyyrinen teos, jossa taistelemme näkymättömiä voimia vastaan ja nousemme. Ehkä vähän entistä rikkinäisempinä, mutta nousemme silti. Biisissä soi tuska ja samaan aikaan valtava elämänhalu. Me sanomme kuolemalle: ei sovi tänään! Maija kertoo tiedotteessa.

Maija Vilkkumaan kevät on kulunut The Voice of Finlandin tähtituomarina.

− Biisistä tuli teos! Se on kunnianhimoinen ja voimakas biisi ihmisen loputtomasta sitkeydestä selvitä, ja uhosta päättää nousta – oli suo kuinka upottava tahansa, Aliisa komppaa.

Kun Bond-elokuvia esitettiin vuonna 2010 Subilla, kampanjan yhteydessä kuultiin Martti Servon ”Bond-kappale” James Bondi

Sunrise Avenuen solisti Samu Haber paljasti vuonna 2017 Radio Aallon Dynastian lähetyksessä, että yhtyeen kappale If I Fall oli ehdolla 007 – Skyfall (2012) -elokuvan tunnuskappaleeksi. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Voiton vei lopulta Adelen esittämä Skyfall, joka palkittiin parhaan alkuperäislaulun Oscarilla.

Nelonen esittää kesän aikana kaikki Bond-elokuvat 27.5. alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 21. 

Seuraa meitä somessa