fbq
Suomea viisuissa edustaa Windows95man laulajanaan Henri Piispanen.

Suomen sijoitusta veikataan kehnoksi Euroviisuissa – tämä maa on nyt voittajasuosikki

Vedonlyöntisivustot käyvät kuumina, kun Euroviisut alkavat Malmössä, Ruotsissa tiistaina 7. toukokuuta.

Suomen edustajat Windows95man eli Teemu Keisteri ja laulaja Henri Piispanen esiintyvät Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa heti tiistaina 7.5. Toinen semifinaali käydään torstaina 9.5. ja finaali lauantaina 11.5.

Mikäli vedonlyöntisivustoja on uskominen, Suomen ei kannata odottaa menestystä tänä vuonna. Eurovision world -sivusto, joka kerää vedonlyöjien tuloksia, ilmoittaa suurimmat voittomahdollisuudet tällä hetkellä Kroatian Baby Lasagnalle (26 prosenttia). Kakkossijaa pitää toinen ennakkosuosikki Sveitsi. Seuraavilla sijoilla ovat Ukraina, Italia, Alankomaat, Ranska, Irlanti ja Israel tässä järjestyksessä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suomi on 37 kilpailijan joukossa sijalla 16, eli sijoitus on laskenut aiemmista ennustuksista. Suomen voittomahdollisuus on sivuston mukaan yksi prosentti. Suomen uskotaan kuitenkin edelleen pääsevän semifinaalista jatkoon.

Ruotsia edustavat norjalaiskaksoset Marcus ja Martinus ovat kirineet vedonlyönnissä Suomen ohi sijalle 15. Koko listan perää pitävät Moldova ja Malta.

Euroviisuja varjostavat turvallisuusuhat. Israelin osallistumisen vuoksi luvassa on mielenosoituksia, ja Ruotsin terroriuhkatasoa on nostettu pykälän verran.

Seuraa meitä somessa