fbq
Simpsonit (The Simpsons).

Simpsonit tappoi yhden pitkäaikaisimmista hahmoistaan − fanit surun murtamia

Hahmo vietti paljon aikaa Moen kapakassa, joka on Homer Simpsonin kantapaikka.

Simpsonit tappoi yhden pitkäaikaisista sivuhahmoistaan, joka nähtiin jo vuonna 1989 sarjan ensimmäisessä jaksossa Simpsons Roasting On an Open Fire. Hahmon kuolema paljastui Simpsoneiden 35. kauden viimeisimmässä jaksossa Cremains of the Day, jossa Springfieldin asukkaat saivat tietää, että Larry The Barfly (Larry baarikärpänen) on kuollut.

Hahmoa ääninäytteli Harry Shearer, joka on dubannut lukuisia muitakin Simpsonit-hahmoja, kuten herra Burnsia, Ned Flandersia ja Waylon Smithersiä. Larry nähtiin useissa kohtauksissa Moen kapakassa, joka on muun muassa Homer Simpsonin kantabaari.

Cremains of the Day on järjestyksessään Simpsoneiden 765. jakso, jossa selvisi, että Larryn oikea nimi oli todellisuudessa Lawrence Dalrymple. Jaksossa käsiteltiin Larryn kuoleman jälkipuintia, ja Homer selvitti yhdessä Moen kapakan porukan kanssa ystävänsä salaperäistä elämää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Larry Dalrymple (keskellä) oli yksi Moen kapakan kanta-asiakkaista.

Sosiaalisessa mediassa Simpsoneiden fanit ovat olleet Larryn kuolemasta suruissaan.

− Sain juuri kuulla, että he tappavat Larryn huomenna Simpsoneissa. Tarvitsen hetken ollakseni yksin, eräs fani kirjoitti.

− En voi uskoa, että Larry Dalrymple tapettiin Simpsoneissa viime yönä, toinen katsoja kirjoitti viestipalvelu X:ssä.

− Yksi asia, mikä selvisi Simpsoneiden edellisestä jaksosta, eikä tämä ole mikään vitsi, on se, että Larryn elämä oli helvetin surullinen ja traaginen.

Kaikki sarjan fanit eivät olleet kuitenkaan tietoisia koko hahmosta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

− Olen yli 30-vuotias, ja nuorempi kuin 40. Olen katsonut Simpsoneita koko ikäni ja sain selville vasta nyt, että baarissa istuneen miehen nimi oli Larry.

Lähde: Independent

Simpsonit Disney+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa