fbq

Sähköasentaja, lääkäri ja laulunopettaja – he tavoittelevat pääsyä The Voice of Finlandin finaaliin

The Voice of Finland -laulukilpailu lähenee loppuaan. Kahdeksan laulajaa kilpailee perjantaina 19. huhtikuuta neljästä paikasta finaaliin, joka käydään perjantaina 26. huhtikuuta.

The Voice of Finlandin  finaalipaikat jaetaan suorassa lähetyksessä perjantaina 19. huhtikuuta.

Paikkaa 26. huhtikuuta käytävään finaaliin tavoittelee yhteensä kahdeksan laulajaa Maija Vilkkumaan, Arttu WiskarinSannin ja Elastisen tiimeistä. Kunkin tiimin kahdesta laulajasta vain toinen pääsee finaaliin. Alla kilpailijoiden esittelyt.

Maija Vilkkumaan tiimi

Heidi Simelius, 30, Tampere

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Heidi on freelancer-muusikko ja musikaaliartisti, joka haluaa esittää isoja kappaleita isoilla lavoilla. Ennen Voicea Heidi odotti tulevansa löydetyksi, kunnes hän päätti astua itse parrasvaloihin. Päätös oli oikea, sillä Heidin seuraavana tavoitteena on hurmata yleisö The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä.

Toni Taipale, 29, Veteli

Toni on 29-vuotias, Vetelistä kotoisin oleva pohjalainen mies, jonka sanaan voi aina luottaa. Toni kertoo, että hän on perinyt rauhallisuuden äidiltään ja isältä puolestaan räväkkyyden ja hurtin huumorin. Toni haaveilee tanssilavojen kiertämisestä oman orkesterin kanssa. Toni lähti mukaan Voiceen, kun oli lyönyt kättä päälle kaverinsa kanssa osallistumisesta. Se kannatti, kun Toni on saavuttanut paikan Voicen live-lähetyksissä.

Arttu Wiskarin tiimi 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Helmi Tammenpää, 24, Helsinki

Helmi on 24-vuotias helsinkiläinen, joka on alun perin kotoisin Vaasasta. Hänen elämänsä tärkeimpiä asioita ovat perhe ja ystävät. Helmin tulevaisuuden suunnitelmat ovat kirkastuneet Voicen myötä, ja tulevaisuudessa hän haluaa tehdä töitä musiikin parissa. Live-lähetyksiin Helmi kaapattiin kaksintaisteluvaiheessa.

 Jaromir Jokinen, 23, Hämeenlinna

 Jaromir on 23-vuotias hämeenlinnalainen, joka ajaa taksia, sekä tekee viikonloppuisin satunnaisia trubaduurikeikkoja ja jääkiekkotuomarointeja. Kunnianhimoisen Jaromirin unelmana on elättää itsensä musiikilla ja esiintyä ison yleisön edessä. Voiceen hän on tullut voittaakseen.

Sannin tiimi

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lisa Dumchieva, 31, Jurva

Lisa on 31-vuotias Jurvassa asuva lääkäri, joka on kotoisin Ukrainasta. Musiikki on ollut osa hänen elämäänsä jo pienestä pitäen. Lisa haki mukaan Voiceen, sillä se antaa hänelle mahdollisuuden esitellä musikaalista lahjakkuuttaan isolla lavalla. Lisa on valloittanut tulkinnoillaan tähtivalmentajat, mutta nyt on aika valloittaa koko muu kansa live-lähetyksissä.

Tina Sandqvist, 35, Espoo

35-vuotias Tina on kasvanut Vantaalla, mutta nykyisin hän asu Espoossa. Musiikki ei ole Tinalle harrastus, vaan pikemminkin elämäntapa. Tina on ollut aikaisemminkin Voicessa, mutta hän kokee, ettei ollut tuolloin vielä valmis. Nyt Tina on levittänyt siipensä, ja lento on kantanut Logomon livelavalle saakka.

Elastisen tiimi

Marko Turunen, 38, Lohja

Marko on 38-vuotias sähköasentaja Lohjalta. Hän soittaa useaa instrumenttia, tuottaa musiikkia, sekä laulaa ja kirjoittaa lyriikoita. Marko haluaisi tehdä musiikista itselleen ammatin, ja on puolisonsa innoittamana mittaamassa taitojaan Voicessa. Nyt Marko on valmis astumaan Logomon lavalle.

Laura Ruusumaa, 32, Helsinki

Laura on Huittisista kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt 32-vuotias laulunopettaja ja musikaaliartisti. Laura on kotoisin musikaalisesta perheestä, eikä halua kategorisoida itseään. Hän pitääkin itsensä avoimena useille eri musiikkigenreille. 

Nyt Laura pääsee esittelemään musikaalisia taitojaan  The Voice of Finlandin live-lähetyksissä.

The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaisin kello 20.00.

Seuraa meitä somessa