fbq
UNFROSTED

Ohjaajana debytoivan Jerry Seinfeldin kommentti hämmentää – ”Elokuvabisneksen aika on ohi”

Jerry Seinfeldin ensimmäinen elokuvaohjaus Unfrosted tulee Netflixiin 3. toukokuuta.

Uudessa Unfrosted-komediaelokuvassa pääosaa esittävä koomikko Jerry Seinfeld on myös käsikirjoittanut, tuottanut ja ohjannut leffan. Kyseessä on hänen ensimmäinen pitkän elokuvan ohjaustyönsä. Tätä taustaa vasten miehen tuoreet kommentit tuntuvat hieman oudoilta.

Seinfeld kertoo GQ-lehden haastattelussa, että suuri vetovastuu elokuvaprojektissa oli hänelle uudenlainen kokemus.

– Kaikki mukana olleet olivat niin mielettömän tosissaan! He eivät tunnu tajuavan, että elokuvabisneksen aika on ohi. Heillä ei ole asiasta mitään käsitystä, Seinfeld sanailee haastattelussa.

Koomikko kuitenkin täsmentää lausuntoaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Elokuvilla ei ole samanlaista sosiaalista ja kulttuurista valta-asemaa kuin aiempina vuosina. Jos elokuva oli hyvä, me kaikki menimme katsomaan sitä. Me keskustelimme niistä ja siteerasimme vuorosanoja.

Seinfeldin mukaan viihdekenttä on muuttunut ja esimerkiksi stand up -komiikka on suositumpaa kuin koskaan.

– Ihmiset hakeutuvat joukoittain stand up -komedia ääreen, koska se on niin aitoa. Voit sanoa olevasi hyvä jossain, mutta stand up -esityksessä tietää kahdessa sekunnissa, oletko hyvä vai et. Siksi ihmiset pitävät stand upista, koska siihen voi luottaa tässä maailmassa, missä kaikki muu tuntuu olevan feikkiä, Seinfeld analysoi.

Unfrosted sijoittuu 1960-luvulle ja Michiganin osavaltioon. Kaksi aamiaismuroyhtiötä kisaa keskenään luodakseen markkinat valloittavan uutuustuotteen aamiaispöytiin. Mukana on Seinfeldin koomikkokollegoja kuten Amy Schumer, Jim Gaffigan, Cedric The Entertainer ja Bill Burr.

Unfrosted Netflixissä 3.5.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa