fbq
Au pairit

Muistatko nämä Au pair -kohut? Lapsi jätettiin hotellihuoneeseen, potkut kolmesta perheestä, äiti piikitti botoxia…

Ylen Au pairit -sarja juhlii 10-vuotista taivaltaan nostalgisella reunion-juhlajaksolla, joka on katsottavissa Yle Areenassa.

Jaksossa juontaja Jenni Poikelus keskustelee edellisillä kausilla nähtyjen au pairien kanssa heidän ikimuistoisista matkoistaan. Jaksossa muistellaan muun muassa suuria kohuja, joita on ilmennyt kausien varrella.

Miamissa vuonna 2018 au pairina toiminut Joona muisteli suurta virhettään, kun hän jätti perheen 4-vuotiaan lapsen yksin paikalliseen hotellihuoneeseen. 

– Saatoin jättää lapsen yksin hotellihuoneeseen. Opin, ettei lapsia jätetä yksin. Tajusin myös, ettei lapset ehkä ole minun juttuni, Joona toteaa jaksossa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myös Miami-kaudella nähty Matleena pyörähtää juhlajakson muisteluklipissä, kun hän on paikallisen miehen kanssa treffeillä. Jatkoa suhteelle ei kuitenkaan tullut. 

– Huonoimmat Tinder-treffit ikinä! Se ei syönyt mitään! Tilasin burgerin, enkä kehdannut syödä sitä loppuun, Matleena manaa.

Au pairien odotettu reissu muuttuu ikävästi – nuorten välit kiristyvät jälleen

au pairit
Au pairit -kausilla on nähty vuosien saatossa värikkäitä käänteitä.

Yhdeksännen kauden Iida paljastaa puolestaan olleensa juhlimassa Panamaan lähtöä edeltävän yön. Panamassa odotti kulttuurishokki.

– Kaduilla oli aseistettuja sotilaita konekiväärien kanssa. Aina kun osti jotain, piti näyttää henkkareita, ihan kuin olisi ostamassa jotain Lamborghinia, hän nauraa.

Kuudennella kaudella Havaijille au pairiksi lentänyt Emma kävi matkallaan läpo kivisen tien, sillä hän oli kaikkiaan kolmessa eri perheessä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Sain kahdesta perheestä potkut, mutta ne eivät olleet minun vikani. Kolmannestakin perheestä tuli potkut, mutta se oli oma vikani.

Tuoreimmalla Au pairit Etelä-Afrikassa -kaudella  Emmi-Lotta ja Emilia joutuivat erikoiseen välikohtaukseen, kun perheenäiti Ellenore tarjoutui piikittämään heidän kasvoihinsa botoxia. 

Operaation jälkeen Emiliaa huimasi, mutta Emmi-Lotan toiminta ei miellyttänyt Ellenore-äitiä. Hän sai kuulla kunniansa siitä, ettei reagoinut Emilian huonoon oloon riittävän nopeasti. Lopulta Emmi-Lotta vaihtoi perhettä. 

Au pairit katsottavissa Yle Areenassa

Seuraa meitä somessa