fbq
Frank Sinatra, Ava Gardner

Martin Scorsese kaavailee elokuvaa Frank Sinatrasta – laulajan tytär lyö kapuloita rattaisiin

Ohjaaja on esteistä huolimatta haalinut elokuvan näyttelijäkaartiin suuria Hollywood-tähtiä.

81-vuotias Oscar-palkittu ohjaaja Martin Scorsese suunnittelee uutta elokuvaa. Yhdysvaltalaisen Variety-lehden mukaan Hollywood-ohjaaja aikoisi tehdä legendaarisesta Frank Sinatrasta elokuvan – heti Jeesus-aiheisen pätkän jälkeen.

Sintara-projektissa on ilmennyt haasteita jo alkutekijöissä, sillä laulajalegendan tytär Tina Sinatra hallitsee isänsä kuolinpesää, eikä ole vielä antanut siunaustaan elokuvalle.  Tina on Sinatran ja tämän ensimmäisen vaimon Nancy Barbatonin lapsi.

Yhdysvaltalaisen lehden tietojen mukaan ohjaaja on kuitenkin alkanut jo koota näyttelijäkaartia, jossa Leonardo DiCaprio näyttelisi Frank Sinatran roolin, ja Jennifer Lawrence nähtäisiin laulajan toisen vaimon, näyttelijä Ava Gardnerin, roolissa. 

Huhujen mukaan Sinatran ensimmäinen avioliitto päättyi Gardnerin vuoksi.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Scorsese aikoo ohittaa suuret studiot ja rahoittaa Jeesuksesta kertovan elokuvan itse. Teos pohjautuu Shüsaku Endon kirjaan A Life of Jesus (1973). Ohjaaja haluaisi lyöttäytyä projektin tiimoilta yhteen näyttelijä Andrew Garfieldin, 40, kanssa. Myös Miles Telleriä, 37, on kaavailtu projektiin mukaan. Tutkijat uskovat Jeesuksen kuolleen noin 33-38-vuotiaana, joten on epäselvää, mihin rooleihin heitä on kaavailtu.

Tuotannon on määrä alkaa vielä tämän vuoden puolella. Kuvauksista tiedetään sen verran, että niitä on suunniteltu Italiaan, Egyptiin ja Israeliin. Ohjaajan edustaja on kieltäytynyt kommentoimasta, miten sotatilanne Gazassa vaikuttaa asiaan.

DiCaprio näytteli Scorsesen Killers of The Flower Moon -elokuvan miespääosan.

Scorsesen viime vuoden Killers of the Flower Moon -elokuva kahmi Oscar-ehdokkuuksia. Elokuvan pääosan näytteli DiCaprio. Elokuva oli ehdolla muun muassa parhaaksi elokuvaksi, parhaasta ohjauksesta ja parhaasta naispääosasta (Lily Gladstone).

Seuraa meitä somessa