fbq
Latelan Laurin hurja remontti, Lauri Huttunen, Sari-Anna Leppänen

Latelan Laurin remontti valmistui – miten käy tv-sarjan?

Kanava on tehnyt päätöksen Latelan Laurin hurja remontti -sarjan kohtalosta.

Lauri Huttusen ja hänen naisystävänsä Sari-Anna Leppäsen valtavaa remonttiurakkaa on seurattu Latelan Laurin hurja remontti -sarjassa jo kahden tuotantokauden ajan. Yli vuoden remontoinnin jälkeen pariskunta pääsi vihdoin muuttamaan sisään Väinö Linnan vanhaan hirsitaloon Hämeenkyröön.

Warner Bros. Discoveryltä kerrotaan, että sarja on ollut kanavalle menestys. Sen vuoksi sen taru ei suinkaan ole tullut päätökseen, vaikka remontissa saavutettiinkin lakipiste. Sarja saakin jatkoa kolmannelle kaudelle.

Remontoitavaa talossa riittää jatkossakin, joten tv-jaksoissa ei ole puutetta materiaalista. Kakkoskauden viimeisessä jaksossa Sari-Anna maalailee elämänmenoa jatkossa Käkisaaren tilalla.

– Pari kuukautta höllätään, ja tehdään jos huvittaa ja ei tehdä, jos ei huvita. Sitten nykästään talo valmiiksi, ja sitten onkin jo kesä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kausi päättyi helmikuuhun 2024, jolloin Late ja Sarkku pitivät kiitoskaronkan lähipiirilleen ja yhteistyökumppaneilleen sen kunniaksi, että he ovat auttaneet heitä niin paljon taloremontin aikana.

Latelan Laurin hurja remontti discovery+:ssa.

Seuraa meitä somessa