fbq

Kuvausryhmä pelkäsi Johnny Deppiä uutuuselokuvan kulisseissa: ”En voi pitää häneen yhteyttä”

Jeanne du Barry on Johnny Deppin ensimmäinen elokuva kunnianloukkausoikeudenkäynnin jälkeen, jonka hän kävi entistä vaimoaan vastaan.

Kuvausryhmä pelkäsi työskennellä näyttelijä Johnny Deppin kanssa elokuvassa Jeanne du Barry (2023), elokuvan ohjaaja Maïvenn kertoi Independentille.

Hovidraama kertoo Ludvig XV:stä (Depp), 1700-luvulla eläneestä Ranskan kuninkaasta, sekä hänen rakastajattarestaan Jeanne du Barrysta (Maïvenn). 

Suhde aiheutti aikoinaan skandaalin. Elokuva saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa toukokuussa. Vielä ei ole tiedossa, tuleeko elokuva Suomeen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Haluan olla rehellinen. Hänen kanssaan oli todella vaikeaa kuvata, ohjaaja Maïvenn myönsi Independentin haastattelussa.

Jeanne du Barry on Johnny Depp ensimmäinen elokuva kunnianloukkausoikeudenkäynnin jälkeen.

– Koko kuvausryhmä oli peloissaan, koska hänellä oli niin erilainen huumorintaju emmekä tienneet, tulisiko hän ajoissa paikalle ja kykenisikö hän lausumaan vuorosanansa. Tarkoitan sitä, että vaikka hän olikin ajoissa paikalla, kuvausryhmää pelotti silti, hän jatkaa.

Jeanne du Barry sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla 2023, ja Maïvenn markkinoi elokuvaa yhdessä Deppin kanssa. He eivät ole kuitenkaan enää yhteyksissä.

– Johnny on minulle suuri nero, mutta hän elää toisessa maailmassa. En voi enää pitää häneen yhteyttä, ohjaaja paljastaa.

Deppin paluusta elokuvien pariin nousi kohu, kun hän voitti kesällä 2022 kunnialoukkausoikeudenkäynnin entistä vaimoaan, Amber Heardia kohtaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Voit katsoa elokuvan trailerin alta.

Seuraa meitä somessa