fbq

Kolmiodraama-Sami murtuu kyyneliin: "Tuntuu pahalta, kun kyseenalaistetaan"

Deittiohjelman yhdeksännessä jaksossa Sami, Terhi ja Christina keskustelevat miehen käytöksestä.

Kolmiodraama-jaksossa 30. huhtikuuta Sami vie Christinan jääkiekkopeliin. Seuraavana päivänä Christina haluaa tietää, onko Sami etsimässä oikeasti ihastumista ja rakkautta.

Christina haluaisi, että Sami yrittäisi tutustua häneen paremmin. Sami kokee, että Christina haluaa häneltä enemmän ja nopeampaa, kuin hän pystyy antamaan.

– Kyllä mä aistin heti, kun he tuli sieltä treffeiltä, että jotain on sattunut, ja jotain sellaista, mikä ei ole hirveän positiivista, Terhi analysoi.

Kolmiodraama
Sami, Christina ja Terhi
Sami, Christina ja Terhi asuvat saman katon alla.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pian Christina kysyykin Samilta, että onko mies tullut oikeasti ohjelmaan löytääkseen rakkauden. Mies vastaa myöntävästi, ja lisää, ettei ole huvikseen lähtenyt juttuun mukaan.

– Silleen vähän absurdi kysymys, mutta joo, Sami vastaa.

Christina palaa vielä edellispäivän jääkiekkomatsiin, jonka aikana hän koki, ettei saanut vastakaikua mieheltä.

– Mulla on sellainen paha tai ahdistava fiilis ollut eilisestä lähtien, kun tuntuu, että olen yrittänyt, ja yritän edelleen lähestyä sinua. Olin innoissani siitä, ja sä et sanonut mitään edes matkalla, että hei mulla oli kivaa sun kanssa, Christina kertoo itkuisena.

Christina olisi toivonut kosketusta tai pientä elettä mieheltä, vaikka hänellä olikin päänsärkyä. Sami toteaa, ettei ole sellainen henkilö, joka on heti iholla. Hän ei ole valmis etenemään yhtä nopeaa tahtia kuin Christina. Hän haluaa luoda ensin henkisen yhteyden keskustelun avulla. Christina kokee, ettei mies kysy tarpeeksi kysymyksiä häneltä luodakseen yhteyttä.

– Tämä keskustelu on käyty Terhin kanssa varmaan 50 kertaa, Sami sanoo Terhin kuunnellessa kaksikon keskustelua.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Kolmiodraama
Christina

Sami ei ymmärrä, miksi pitäisi kysyä pitkää patteristoa kysymyksiä kiinnostuksen osoittamiseksi.

– Mä en oikein osaa lähestyä häntä, kun en saa koskettaa – tai hän sanoo, että saan, mutta milloin ja miten. Olen vähän niin kuin kysymysmerkkinä, että mitä tässä tapahtuu. Tunnen itseni jollain tavalla torjutuksi, Christina avaa mietteitään.

Sami kokee, että naiset ovat liittoutuneet häntä vastaan. Hän murtuu kameran edessä kyyneliin.

– Tosi pahalta tuntuu, kun kysytään, että olenko tullut etsimään rakkautta ja kyseenalaistetaan niitä omia motiiveja. Kuitenkin, kun laitan itseni tähän täysillä, ja olen se mitä olen, tulee sellainen tunne, että mä jotenkin toimin hirveen väärin, vaikka olen vain oma itseni. Sitten kyseenalaistetaan, että haluanko löytää rakkauden, kun en mitään muuta haluaisi. Kyllä se pahalta tuntuu, Sami avaa tuntemuksiaan kameralle.

Kolmiodraama
Sami
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Christina huomaa myös Samin pahoittaneen mielen.

– Sen jälkeen hän rauhoittui, ja ymmärsi myös mun näkemyksen. Hän ihan halasi minua ja katsoi silmiin. Hän varmasti pahoitti mielensä, totta kai, Christina pohtii.

– Harmi, että tunnetta ei pysty näyttämään toiselle, kun tulee se olo, että ollaan mua vastaan. Suomalaisen miehen tapa on, ettei halua siinä näyttää sitä. Onhan Christina siinä oikeassa, että olisin voinut olla lämpimämpi, Sami kertoo.

Christina kertoo, ettei ole menettänyt toivoaan. Hän on edelleen kiinnostunut ja välittää Samista.

Kolmiodraama tiistaisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa