fbq

Katsojilla kaksi selkeää suosikkia Tähdet, tähdet -kisassa: "Ylivoimainen"

Tähdet, tähdet -jaksossa 21.4. kilpailijat esittivät euroviisukappaleita menneiltä vuosilta.

Tähdet, tähdet -ohjelman tuore kausi on startannut rytinällä. Kolmen ensimmäisen jakson aikana yksikään kilpailija ei ole vielä joutunut jättämään kisaa kesken, mutta kansan tämän hetken suosikki on selvillä.

Sunnuntaina 21. huhtikuuta jakson teemana oli Euroviisut. Nelosen Facebook-sivulle on kertynyt kommentteja, joiden mukaan Teemu Roivainen ja Riku Nieminen olisivat katsojien tämän hetken suosikit.

– Olipas viihdyttävä jakso tällä kertaa. Hyviä esityksiä. Teemu oli huippu, ja tänään paras. Palefacesta tykkään, hyvät biisivalinnat. Helenasta (Lindgren) pidän myös. Hannakin (Kinnunen) laulaa hyvin. Rikulla on karismaa ja lauluääntä. Vaikka inhoan Cha cha cha-biisiä, niin täytyy myöntää, että Riku esitti sen hyvin, Liisa virkkoo.

– Riku ja Teemu, Teemun kunnon laulua olenkin odottanut, ehdottomasti paras laulaja ja kaikkien aikojen paras euroviisu, Rikulla hieno ääni ja hienoja esityksiä, hyvä pojat, Meri kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Teemu ja Riku, kuuluu useamman suusta.

– Teemu Roivaisen veto oli "jäätävä" ja olisi ansainnut voittaa illan! Kyllikki hehkuttaa.

– Riku on kyl vahvoilla täs kisassa. Osaa laulaa ja esiintymisessä koko joukon paras, Jani kirjoittaa.

– Teemu oli tänään paras, myös Malla (Malmivaara) on hyvä, Marja sanoo.

– Kyllä se Teemun veto oli ylivoimanen, Riitta komppaa.

Voit katsoa Teemun viisuvedon alla olevalta videolta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myös Hanna Kinnunen, Helena Lindgren ja Kake Randelin mainittiin useassa kommentissa. Kisassa on yhteensä 11 julkisuudesta tuttua henkilöä kilpailemassa voitosta.

– Oli kyllä hieno esitys Kakelta. Varma, tasapainoinen, laadukas, tyylikäs laulaminen varttuneemmalta herrasmieheltä. Tämä oli yllätys, jota oli ilo katsoa, kiitos! Tarja kiittelee.

– "Salla Taalasmaa"....eli Hanna Kinnunen, Ann sanoo.

– Riku ja Hanna! Hannan esitys oli upea! Kuuntelin varmaan suu auki häntä. Cha cha cha nyt on cha cha cha, se iskee aina. Ja Rikun versio oli tosi hyvä, Katariina virkkoo.

– Teemu ja Helena, Mervi kommentoi sydämin.

– Kovatasoinen porukka koossa, kiva seurata ohjelmaa. Omaksi suosikiksi on noussut Hanna, Arja summaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tuomaristo saa myös tällä kaudella ylistystä.

– Mun suosikki on tuomaristo. Ihan mahtava, toisiaan täydentävä, lämmin, hauska ja asiantunteva kolmikko! Verbaaliakrobaatti Lilli (Paasikivi), ihmisen sieluun näkevä (Sami) Yaffa ja selkeästi itseään ilmaiseva arkirealisti Juuso (Mäkilähde). Parhaat tuomarit ikinä, ja onneksi heille annetaan tässä formaatissa aikaa puhua! Kilpailijat saa asiallista ja kehittävää palautetta, mutta huumoriakaan ei unohdeta. Ai että! Emma hehkuttaa.

Voit katsoa Rikun viisuvedon alla olevalta videolta.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa