fbq

Kari Kanala ei pysty noudattamaan omia parisuhdeneuvojaan – vaimolta kipakka palaute

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijana tunnetuksi tullut pastori Kari Kanala osaa sanoittaa ohjelmassa hienosti parisuhdeasioita, mutta asia ei aina ole näin hänen omassa avioliitossaan.

Kari Kanala nähdään jälleen Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijana ohjelman uudella, 10. lokakuuta alkavalla kaudella yhdessä ratkaisukeskeisen terapeutin Hanna Myllymaan ja erityistason seksuaaliterapeutin Tapani Alasen kanssa.

Kari on aviossa pappi Milla Mäkitalon kanssa, ja heillä on yhteinen lapsi. Avioliitto on hänelle kolmas.

– Vaimo minulle sanoi ensimmäisen Ensitreffit alttarilla -kauden myötä, että sinulla on hienoja ajatuksia, voisit toteuttaa niitä myös kotona. Kyllä tämä ohjelma saa minut miettimään sitä, että olisi kiva pystyä elämään ideaalin mukaan itsekin, hän myöntää.

Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherra kuitenkin muistuttaa, että ideaalia on myös tunnustaa oma keskeneräisyytensä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Koska silloin kun näyttää sen, eikä sitä Tinder-maailman täydellisyyttä, niin se on se liima, joka pitää yhdessä.

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijoina nähdään jälleen Karin lisäksi Hanna Myllymaa ja Tapani Alanen.

Karista on tullut Ensitreffit alttarilla -ohjelman myötä hyvin tunnettu, ja häntä lähestytään paljon siviilielämässäkin. Muun muassa neuvoja rakkauselämään tullaan kysymään.

– Olen ilahtunut siitä, että esimerkiksi nuoret miehet saattavat pysäyttää ja alkaa keskustelemaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta ja parisuhteista. Se tuntuu tosi merkittävältä, hän kiittelee.

– Kyllä mä tykkään siitä, että hihasta tullaan vetämään ja kysymään näitä asioita, sillä usko, toivo ja rakkaus pysyvät, mutta rakkaus niistä on suurin. Kyllä mä ajattelen, että jos pappina voi olla tekemässä duunia rakkauden eteen, niin se on mahtavaa.

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat listaavat tärkeimmät syyt, miksi pariutuminen on nykyään vaikeaa: ”Onko elämässä vain koneet, laitteet ja some?”

Karia pyydetään myös paljon vihkimään ja siunaamaan pareja avioliittoon, ja mahdollisuuksien mukaan hän sitä tekeekin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Olen pyrkinyt kuitenkin tekemään sellaisen lupauksen vaimolle, että silloin kun ollaan lomalla, en ottaisi toimituksia. Mutta esimerkiksi oman seurakunnan ihmisiä pyrin vihkimään, ja olen tehnyt myös muutamia ihan random-vihkimisiä pariskunnista, joista en tiedä etukäteen yhtään mitään, niin pysyy freesinä.

Ensitreffit alttarilla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 10.10. klo 21 alkaen.

Seuraa meitä somessa