fbq

Kaksi kilpailijaa päätyy selvittelemään välejään Suuressa seikkailussa: "Alusta asti pientä kismaa"

Lapin maisemissa kaksi seikkailijaa ovat olleet enemmän tai vähemmän napit vastakkain.

Suuri Seikkailu -ohjelmassa joukkueiden yhteishenki on ollut koetuksella kovassa vesisateessa, rankoissa ja fyysisissä tehtävissä sekä tiiviissä yhteiselossa. Lauri ”Late” Huttusella ja Hanna Tikanderilla on vaikuttanut olevan pientä kismaa keskenään, mikä tulee ilmi 20.4. nähtävässä jaksossa.

Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää jakson tapahtumia.

– Meillä on selkeästi ollut Laten kanssa alusta asti sellaista pientä kismaa. Häntä on harmittanut ja selkeästi ärsyttänyt se, että hänet silloin heti ensimmäisenä kaksintaisteluun nimesin, Hanna taustoittaa.

Hannaa puolestaan on harmittanut Laten kommentti siitä, että kapteeni, joka on selvinnyt kaksintaistelusta, on ainoa oikea kapteeni.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Aika uskomatonta, että tämä meni näin. Lauri on ollut meidän leirissä tosi vahva persoona koko tämän seikkailun ajan. Hän ollut paljon äänessä ja heittänyt rivoja vitsejään, ja niistä sitten tietyn aikaa jaksaa kuunnella. Kyllä se konkretisoitui siihen kommenttiin, että oikea kapteeni on käynyt kaksintaistelussa, missä tätä mun kapteeniutta sitten niin kuin mitätöitiin, Hanna kertoo.

Suuri seikkailu
Hanna on ollut kaksi kertaa vihreiden kapteenina. Ensimmäisellä kerralla hän valikoitui pusseja tuleen heittämällä ja toisella kertaa pudonneen kilpailijan valitsemana.

Hän jatkaa, että on keskustellut Laurin kanssa, ja mahdollisesti ymmärtänyt joitakin asioita väärin.

– Olen ilmaissut itseäni ehkä vähän huonosti, ja Hanna on sitten ymmärtänyt ne eri lailla. Nyt oli tosi makee tilanne tossa, huomattiin, että mehän ei olla vaan ymmärretty toisiamme, Lauri sanoo.

– Mä arvostan sitä, että Lauri itse lähestyi mua ja halusi keskustella näistä asioista mun kanssa, Hanna iloitsee.

Suuri seikkailu
Lauri on ollut kerran vihreän joukkueen kapteenina voitettuaan kaksintaistelun.

Pian kaksikko istuu ruudulla vierekkäin avaamassa nykyistä tilannettaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Sanotaan, että pari vuotta sitten Lauri ei olisi vielä mennyt Hannalle kysymään, että: ”Meitä kumpaakin harmittaa, että jutellaanko?”, Lauri myöntää.

– Lyötiin lopuksi kättä päälle, että hyvillä fiiliksillä ollaan, Hanna kertoo.

Kaksikko lyö vielä kertaalleen kättä päälle.

Suuri Seikkailu lauantaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa