fbq
Joonas Nordman show Grillikausi, kausi 2, promokuvat, Joonas Nordman

Joonas Nordman grillaa jälleen julkkiksia – mukana Timo Jutila, Krista Kiuru ja Sointu Borg

Joonas Nordman Show: Grillikausi palaa uusin jaksoin 24. toukokuuta alkaen.

Joonas Nordman Show sai vuonna 2022 neljän jakson mittaisen Grillikauden, jossa neljää tunnettua julkisuuden henkilöä roastattiin viiden kunniavieraan ja Joonas Nordmanin toimesta. Nyt Joonas Nordman Show: Grillikausi palaa uusin jaksoin toiselle kaudelle 24. toukokuuta.

Tällä kaudella Joonaksen grilliin roastattavaksi ja kunniavieraaksi saapuvat jääkiekkolegenda Timo Jutila, kansanedustaja Krista Kiuru, huippukokki Kape Aihinen sekä mediapersoona Esko Eerikäinen.

Neljän kunniavieraan lisäksi studioon saapuu viisi huumorin ammattilaista ja grillattaville tuttua henkilöä, jotka kukin vuorollaan roastaavat illan tähden, juontajan ja toisensa. Illan päätteeksi puheenvuoron saa kunniavieras.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Roastin ystäville on jälleen tarjolla melkoista herkkua. Jokaisessa jaksossa on loistavat kunniavieraat ja mahtavat roastaajat. Kiitos jokaiselle rohkeudesta ja rempseän roisista otteesta, Joonas sanoo MTV:n tiedotteessa.

– Roastin hienous on siinä, että se ei voi sisältää liian rajuja vitsejä, koska liian rajut vitsit on koko homman idea. Roast toimii vain, jos kaikki osallistujat pitävät toisistaan oikeasti ja lähtevät mukaan yhteiseen sopimukseen, että kaikkea saa sanoa, hän jatkaa.

Ali Jahangiri, Ville Myllyrinne, Shirly Karvinen, Kape Aihinen, Jenni Poikelus, Pekka Pouta ja Joonas Nordman

Kausi alkaa 24.5. Kapen roastilla. Hänen roastaajinaan toimivat Jenni Poikelus, Pekka Pouta, Shirly Karvinen, Ali Jahangiri ja Ville Myllyrinne.

Anitta Ahonen, Yasir Gaily, Kimmo Vehviläinen, Joonas Nordman, Esko Eerikäinen, Jenni Poikelus ja Tomi Haustola

Toisessa jaksossa Esko on vuorossa. Häntä roastaamaan saapuvat Kimmo Vehviläinen, Jenni Poikelus, Anitta Ahonen, Tomi Haustola ja Yasir Gaily.

Joonas Nordman, Ali Jahangiri, Ursula Herlin, Timo Jutila, Mika Saukkonen, Anitta Ahonen ja Sointu Borg
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kolmannessa jaksossa kunniavieraana on Timo Jutila. Häntä pääsevät roastaamaan Sointu Borg, Mika Saukkonen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen ja Ursula Herlin.

Antto Terras, Lotta Backlund, Krista Kiuru, Ben Zyskowicz, Niina Lahtinen, Köpi Kallio ja Joonas Nordman

Päätösjaksossa roastattavaksi saapu Krista. Häntä saapuvat roastaamaan Ben Zyskowicz, Niina Lahtinen, Köpi Kallio, Antto Terras sekä Lotta Backlund.

Joonas Nordman Show: Grillikausi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 24.5. alkaen.

Seuraa meitä somessa