fbq
Seinfeld-promokuva

Jerry Seinfeld vihjailee suosikkikomedian paluusta: "Jotain on tulossa"

Jerry Seinfeld ei ole ollut täysin tyytyväinen siihen, kuinka hänen komediasarjansa päättyi 25 vuotta sitten.

Koomikko Jerry Seinfeld vihjaili stand up -keikallaan Bostonissa 9. lokakuuta, että komediasarja Seinfeld saa mahdollisesti jatkoa.

Seinfeld ja Larry David loivat vuonna 1989 komediasarjan, jossa seurataan Jerryn (Jerry Seinfeld), Georgen (Jason Alexander), Elainen (Julia Louis-Dreyfus) ja Kramerin (Michael Richards) edesottamuksia New Yorkissa. Seinfeldiä tehtiin yhdeksän kautta vuoteen 1998 saakka, ja sarja palkittiin 10 televisioalan Emmy-palkinnolla.

The Crownin tuotanto teki poikkeuksellisen ratkaisun – näin uusi kausi julkaistaan

Varietyn mukaan Seinfeldin päätösjaksoa katsoi yli 76 miljoonaa ihmistä. Viimeisessä jaksossa Jerry tuomitaan kavereidensa kanssa vankilaan kamalista teoistaan. Jakso sai paljon kritiikkiä osakseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viestipalvelu X:ään (entinen Twitter) jaetulla videolla katsoja kysyy Seinfeldiltä stand up -keikalla, pitikö hän itse siitä, kuinka sarja päättyi.

− Minulla on teille lopusta pieni salaisuus, mutta en voi kertoa siitä, sillä se on salaisuus, Seinfeld aloitti.

− Tämän voin sanoa, mutta ette voi kertoa kenellekään. Jotain on tulossa, mikä liittyy siihen loppuun, mutta se ei ole tapahtunut vielä. Juuri se, mitä te ajattelette, minä ja Larry ajattelemme myös. Näette vielä!

Brittilehti Guardianin mukaan koomikko paljasti New Yorker -festivaalin haastattelussa lokakuussa 2017, ettei pitänyt siitä, kuinka Seinfeld loppui.

− Joskus ajattelen, ettei meidän todellakaan olisi pitänyt edes tehdä sitä. Tuolloin tuli paljon painetta siitä, että pitäisi tehdä viimeinen suuri show, mutta suuri on komediassa aina pahasta, Seinfeld myönsi.

Hänen mielestään komedian pitäisi olla pientä, nopeaa ja halpaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vuonna 2009 Seinfeld teki tietynlaisen paluun komedisarjassa Curb Your Enthusiasm (Jäitä hattuun, HBO Max). 

Seinfeldistä tutut Jerry Seinfeld, Michael Richards, Julia Louis-Dreyfus ja Jason Alexander vierailivat vuonna 2009 Larry Davidin komediasarjassa Curb Your Enthusiasm (Jäitä hattuun).

Jaksoissa kahdeksan, yhdeksän ja kymmenen Seinfeldistä tutut näyttelijät palasivat rooleihinsa ja yrittivät työstää Seinfeldin erikoisjaksoa.

The Harlins saa jatkoa – menevä elämäntyyli alkaa stressata Rennyä ja Johannaa

Varietyn mukaan Seinfeldin mahdollinen jatko voi liittyä myös Curb Your Enthusiasmin tulevaan 12. kauteen, jonka julkaisuajasta ei ole vielä tietoa.

Seinfeld katsottavissa Netflixissä.

Seuraa meitä somessa