fbq
Janne Kataja.

Janne Katajan tv-esiintyminen peruttiin yllättäen – näin se paikataan

Näyttelijä-tuottajan oli määrä vierailla ohjelmassa 26. huhtikuuta.

Janne Katajan oli määrä olla Ylen Puoli seitsemän -ohjelman vieraana 26. huhtikuuta. Jannen osallistuminen ohjelmaan kuitenkin peruuntui.

Ohjelma on pakannut juontajat, kamerat ja mikrofonit mukaansa Ruotsin risteilylle. Perjantaisessa jaksossa laivan keula on käännetty jo takaisin Tukholmasta Helsinkiin.

Jannen sijasta jaksossa nähdään Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pappi Kari Kanala ohjelman juontajien Lloyd Libison, Tuulianna Tolan ja Olli-Pekka Kursin vieraana. 

Kari keskustelee lähetyksessä muun muassa intohimosta ja rakkaudesta. Illan artistina on Olli Halonen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Tv:stä tuttu Kari Kanala nähdään Ylen ohjelmassa Janne Katajan sijasta.

Maanantaina 15.4. näyttelijä-tuottaja Janne Kataja ilmoitti, että hänen ja Aku Hirviniemen perustama Hihhihhii Oy -tuotantoyhtiö on jättänyt vapaaehtoisen konkurssihakemuksen. Päivää myöhemmin hän julkaisi Instagramissa pitkän videon, jossa avasi konkurssin syitä laajasti. Samalla hän vetosi suomalaisiin elokuvakatsojiin.

Kyllä isä osaa vuosimallia 2024.

Hihhihhii Oy:n tuottama Kyllä isä osaa -elokuva pyörii menestyksekkäästi yhä elokuvateattereissa, ja se on kerännyt 22. huhtikuuta mennessä 170 315 katsojaa. Janne huomautti videollaan, että jokainen elokuvateatterikäynti vaikuttaa myös konkurssiprosessiin.

– Elokuva menee superhienosti, sen on tämän kevään iso hitti. Jos saa lähettää tällaisen inhimillisen toiveen, niin mitä enemmän elokuvaa käydään katsomassa teattereissa, niin sitä paremmin se auttaa tässä elokuvassa mukana olleita – sama juttu, jos ajatellaan vaikkapa velkojia, Janne kertoi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Puoli seitsemän arkipäivisin Yle Areenassa ja TV1-kanavalla.

Seuraa meitä somessa