fbq
Bridgerton
Bridgerton. (L to R) Luke Newton as Colin Bridgerton, Nicola Coughlan as Penelope Featherington in episode 301 of Bridgerton. Cr. Liam Daniel/Netflix © 2024

Hittisarja Bridgertonin uusi kausi alkaa – muistatko nämä juonikiemurat?

Pukudraaman kolmas kausi starttaa 16. toukokuuta. Katso kauden kuvat ja traileri.

Netflixin Bridgerton-sarjasta alkavat kolmannen kauden uudet jaksot. Kausi julkaistaan kahdessa osassa, ensimmäinen osa 16. toukokuuta ja toinen osa 13. kesäkuuta. Mutta mitä onkaan ehtinyt tapahtua kahdella ensimmäisellä kaudella?

Voit katsoa kolmannen kauden traileri alta.

Yksi suurimmista paljastuksista oli Lady Whistledownin henkilöllisyys. Whistledown on Lontoon seurapiirien pahamainen juorukolumnisti, joka kirjoituksillaan voi rakentaa tai tuhota maineen. Katsojille paljastettiin, että Penelope Featherington oli kolumnin takana. Vasta toisella kaudella myös muutama sarjan hahmo sai tietää totuuden.

Bridgerton
Penelope Featherington (Nicola Coughlan) paljastui seurapiirien juorukolumnistiksi.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Penelopen paras ystävä Eloise Bridgerton sai tiedon selville sekä aristokraattien ompelijatar, jonka kanssa Penelope ryhtyi yhteistyöhön. Eloise ei ollut ainoa, joka janosi tietää kolumnistin henkilöllisyyden, sillä itse kuningatar Charlotte jahtasi samaista kirjoittajaa, mutta tuloksetta. Kuningatar oli varma, että Eloise on kirjoitusten takana ja uhkasi jopa tämän henkeä, joten Penelope päätti pelastaa ystävänsä kirjoittamalla tästä ikävään sävyyn.

Onko Eloisen (Claudia Jessie, oik.) ja Penelopen ystävyys ohi, kun Eloise ystävystyy juonittelevan Cressidan (Jessica Madsen) kanssa.

Bridgertonin perheen vanhin poika Anthony sotki kahden suvun maineet kertaheitolla toisella kaudella. Hänen oli määrä avioitua Edwina Sharman kanssa, mutta olikin rakastunut tämän Kate-sisareen. Edwina jätti miehen alttarille jättäen sekä Sharmat että Bridgertonit yhteiskunnallisen tuhon partaalle. Kuitenkin toisen kauden loppupuolella kuningatar antaa äänekkään hyväksyntänsä Anthonyn ja Katen liitolle.

Bridgerton
Kate Sharma (Simone Ashley) ja Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) saivat lopulta toisensa.

Kolmannen kauden trailerissa Kate ja Anthony rakastuneina ja naimisissa. Samalla kuullaan, kuinka Anthonyn toiseksi nuorin sisar Francesca haaveilee ensimmäisestä debyyttikaudestaan.

Bridgertonin perheeseen kuuluu aiemmilla kausilla varjoon jäänyt Francesca. Hän on perheen kolmas sisar, Daphnen ja Eloisen jälkeen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Bridgerton
Francesca Bridgerton (Hannah Dodd) saa näkyvämmän roolin kolmannella kaudella.

Toisella kaudella vihjailtiin useaan otteeseen Penelopen ihastuksesta Colin Bridgertoniin. Hänen sydämensä kuitenkin murskaantui kauden lopussa, sillä hän kuulee, kuinka Colin julisti ystävilleen, ettei koskaan ihastuisi Penelopeen. Sattumoisin Penelope kuuli tämän.

Kolmannesta kaudesta on tehty jo joitakin paljastuksia, nimittäin kausi tulee keskittymään Penelopen ja Colinin matkaan ystävistä rakastavaisiksi. Mutkia on silti luvassa. Kolmannella kaudella loukkaantunut Penelope on päättänyt löytää itselleen aviomiehen, joka ei ole Colin.

Bridgerton
Colin Bridgerton (Luke Newton) ja Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

Koska kolmas kausi kietoutuu Penelopen ympärille, on hyvä muistaa, mihin hänen perheensä ajautui toisen kauden lopussa. Perheen taloudellinen tilanne oli kahden ensimmäisen kauden aikana yhtä vuoristorataa. Ensin perheenpää pelasi rahansa pois, ja lopulta hänen hämärät kumppaninsa murhasivat miehen.

Bridgerton
Lady Portia Featherington (Polly Walker) pelasti nahkansa toisen kauden lopussa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Perheen äiti Lady Featherington jäi kolmen tyttärensä kanssa Jack-serkun armoille. Mies oli vaurastunut jalokivikaivoksilla, tai ainakin hän väitti niin. Kauden aikana selvisi, että mies oli pennitön, joten hän ja perheen äiti alkoivat juonitella varojen keräämiseksi. Lady Featherington selvisi kuivin jaloin, kun taas Jack joutui luikkimaan pakoon. Nainen siirsi väärennetyllä asiakirjalla suvun tittelin tyttäriensä tuleville pojille ja varasti rahat serkultaan.

Lordi Anderson (Daniel Francis), Lady Danbury (Adjoa Andoh) ja Lady Violet Bridgerton (Ruth Gemmell) kolmannella kaudella

Bidgertonin perheen leskirouva Violet on myös rakkauden markkinoilla. Netflixin Kuningatar Charlotte -spin-off-sarjassa vihjailtiin Violetin rakkauden kaipuusta, ja nyt vaikuttaisi siltä, että mieltymyksen kohde löytyy kolmannella kaudella. Sulhoehdokkaalla on yhteys Lady Danburyyn, joka ei vaikuta tyytyväiseltä tilanteeseen.

Bridgerton
Kuningatar Charlotte (Golda Rosheuvel) ohjailee seurapiirejä valtaistuimeltaan.

Bridgerton Netflixissä.

Lähde: Time

Seuraa meitä somessa