fbq

He kilpailevat The Voice of Finlandin voitosta

The Voice of Finlandin 13. kausi saa päätöksensä 26. huhtikuuta.

The Voice of Finlandin finaalijakso lähetetään suorana perjantaina 26. huhtikuuta. Kunkin tähtivalmentajan joukkueesta vain yksi kisaaja on selvittänyt tiensä semifinaaleista jatkoon.

Jokaiselta kisaajalta on luvassa kaksi esitystä. Kilpailijoiden lisäksi finaalissa esiintyvät Vesterinen Yhtyeineen ja tähtivalmentaja Elastinen.

Finalistit

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toni Taipale, 29

Toni Taipale
The Voice of Finland

Maija Vilkkumaan tiimin finalisti on Vetelistä kotoisin oleva Toni, jonka sanaan voi luottaa. Toni on perinyt äitinsä rauhallisuuden, ja isältään räväkkyyden sekä hurtin huumorin. Laulajan haaveissa on kiertää tanssilavoja oman orkesterin kanssa. Voiceen mies lähti mukaan lyötyään kaverinsa kanssa kättä päälle osallistumisesta.

Jaromir Jokinen, 23

Arttu Wiskarin tiimin finalisti on hämeenlinnalainen Jaromir, joka ajaa työkseen taksia, ja viikonloppuisin hän tekee satunnaisia trubaduurikeikkoja sekä jääkiekkotuomarin hommia. Miehen unelmana on elättää itsensä musiikilla ja esiintyä ison yleisön edessä. Voiceen hän on tullut voittaakseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lisa Dumchieva, 31

Lisa Dumchieva
The Voice of Finland

Sannin tiimin finalisti on Jurvassa asuva lääkäri. Lisa on kotoisin Ukrainasta. Musiikki on ollut aina iso osa hänen elämäänsä. Voiceen Lisa haki mukaan, koska se tarjoaa mahdollisuuden esitellä musikaalista lahjakuutta isolla lavalla. Livelähetyksessä hän aikoo valloittaa tähtivalmentajien lisäksi koko kansan.

Laura Ruusumaa, 32

Laura Ruusumaa
The Voice of Finland
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Elastisen tiimin finalisti Laura on kotoisin Huittisista. Hän kertoo olevansa helsinkiläistynyt sinkku, laulunopettaja ja musikaaliartisti. Musikaalisesta perheestä lähtöisin oleva Laura ei halua laittaa itseään yhteen kategoriaan, vaan pitää itsensä avoimena monille genreille.

The Voice of Finland -finaali perjantaina 26.4. Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa