fbq

Hän on uusi Salkkarit-näyttelijä – paljastaa ikävän piirteen itsestään

Salkkareiden uusi vahvistus on suvereeni saksan taitaja, muttei kuitenkaan aina saksalaisen järjestelmällinen tyyppi.

Salatut elämät -sarjaan ilmestyy ensi viikolla uusi hahmo, tai ainakin tavallaan uusi. Kyseessä on nimittäin Monican ja Jirin lapsi Magnus, joka on salkkarimaisen salaperäisesti kasvanut seitsemässä vuodessa teini-ikäiseksi asti.

Lukioikäistä Magnusta esittää lukiossa teatteri- ja medialinjalla opiskeleva aloitteleva näyttelijä Leevi Rapeli.

Leevi esiintyi jo pienenä päiväkodin näytelmässä ja innostui näyttelemisestä. Ala-asteella Leevin teatteria harrastava sisko patisti veljensä lastenteatteriryhmään, mistä starttasi monivuotinen kesäteatteriharrastus Teatteri Hyökyvuoressa. Teatteriharrastus on jatkunut siitä asti, ja Leevi muistelee kaikkia tähänastisia produktioita lämmöllä.

Salkkarit oli Leeville entuudestaan tuttu ilmiö, ja hän kuuli tarjolla olevasta roolista ystävältään Elmeri Ylä-Rautiolta, joka näyttelee sarjassa Matias Kajanderia. Leevin Salkkarit-ura starttasikin pian koekuvausten jälkeen jo tammikuussa ensimmäisillä varsinaisilla kuvauksilla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Näyttelijän ura kiinnostaa Leeviä, mutta hän on kiinnostunut monenlaisista muistakin asioista ja odottaa innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kun vapaa-aikaa jää, Leevi käy salilla. Leevillä on vahva saksan kielen taito; hän on käynyt saksankielisen päiväkodin ja saksalaisen koulun. Saksaan hän suuntaa tulevanakin kesänä jalkapalloreissulle.

Leevi paljastaa, että hänellä on paha tapa jättää tavarat hujan hajan.

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista perjantaihin kello 19.30. Ensi viikon jaksot katsottavissa MTV Katsomo+:ssa jo perjantaina 3.5.

Seuraa meitä somessa