fbq
Ex on the beach

Ex on the Beachistä all stars -kausi – mukana legendaarinen Niko Koskinen

Yhdeksän aiemmilta kausilta tuttua sinkkua suuntaa Kreetalle luksuslomalle, jonne myös heidän entiset heilat matkaavat. Ex on the Beach Vip starttaa 21. toukokuuta.

Ex on the Beach Suomi tekee paluun 21. toukokuuta uudessa Max-suoratoistopalvelussa. Luvassa on all stars -versio, jolla on mukana aiemmilta kausilta tuttuja sinkkuja.

Yhdeksän sinkkua matkustaa luksuslomalle Välimeren auringon alle Kreetalle. Luvassa on yllätystreffejä, teemajuhlia ja lekottelua. Kolikon kääntöpuolena loma voi saada ikävän käänteen, kun entiset heilat rantautuvat saarelle. Osalla janottaa vanha suola, ja osalla on jäänyt jotain hampaankoloon.

Kahden viikon lomamatkan päätteeksi on tilinpäätöksen aika, jossa pohditaan lomaromanssien jatkuvuutta sekä vanhojen hellujen tekosia.

Kauden pääsinkut

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

ROOSA KOLARI, 20, Jyväskylä

Ex on the beach
Roosa Kolari

Roosa kietoi katsojat pauloihinsa ohjelman kolmannella kaudella. Hän on avoin, hauska sekä verbaalisesti lahjakas nuori nainen. Vaikka vauhdikas vaaleaverikkö ei ota itseään eikä elämää liian vakavasti, haaveilee hän kuitenkin tosirakkaudesta ja pysyvästä parisuhteesta. Suuria tunteita ei ole syttynyt useista tarjokkaista huolimatta.

Roosalle uskoutuvat sekä naiset että miehet. Luontainen uteliaisuus saa hänet sotkeutumaan toisinaan toisten asioihin, vaikkei aina ehkä pitäisi. Toisaalta Roosa saattaa myös joskus vedellä naruista saadakseen tilanteet eskaloitumaan – ihan vain viihdyttääkseen itseään.

ELLA LUSTBERG, 20, Helsinki

Ex on the Beach
Ella Lustberg

Neljänneltä kaudelta tuttu Ella olisi valmis asettumaan aloilleen. Hänen haaveissaan siintää rivitalon pätkä ja ulkomaan reissut unelmien miehen kanssa. Ella ei pelkää kilpailla muiden naisten kanssa haluamansa miehen huomiosta, vaan jopa nauttii haasteista. Huomion hän aikoo voittaa olemalla oma flirttaileva ja hivenen piikittelevä itsensä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pieni ja pippurinen Ella ei jää kenenkään jalkoihin, mutta tuntiessaan olonsa luottavaiseksi ihmisen lähellä on hän hauskaa ja hurmaavaa seuraa. Tyypillisesti Ellan mieleen ovat hiljaiset ja salaperäiset miehet. Ulkoisesti häntä miellyttävät pituus ja tatuoinnit, mutta huono hygienia sekä rahoilla ja autolla kehuskelu eivät häntä sen sijaan viehätä.

JENNI ISOKOSKI, 23, Vantaa

Ex on the beach
Jenni Isokoski

Alun perin Kuusamosta kotoisin oleva Jenni tunnettiin ohjelman toisella kaudella aurinkoisena ja kuplivana bilettäjänä. Sittemmin Jenni on jättänyt säätämisen ja fuckboyt taakseen, sillä hän hakee parisuhdetta vakavissaan.

Jenni on innostunut matkustelusta, ja hän viettääkin nykyisin useita kuukausia vuodesta Meksikossa. Reissailun myötä hän on todennut, että ulkomaalaiset miehet täyttävät hänen kriteerinsä suomalaisia paremmin, sillä ulkomailla tunteet näytetään avoimemmin. Vaalea Jenni erottuukin latinomaassa katukuvasta keräten kehuja tuntemattomiltakin.

LAURA RUOKAMO, 22, Helsinki

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Ex on the beach
Laura Ruokamo

Sähäkkä ja näyttävä Laura on alun perin myös Kuusamosta ja tuttu ohjelman kolmannelta kaudelta, jolloin hän hurmasi Thorin. Kaksikon välillä lempi leiskui, ja välillä käytiin syvissäkin vesissä. Monen katsojan mieleen on painunut hetki, kun Thor yritti saada hyväksynnän syrjähypähtelylleen ehdottamalla suhdemuodon avaamista kolmenkeskiseksi.

Nykyisin Laura nauttii sinkkuelämästä. Hän aikookin heittäytyä reissuun täysillä. Laura ei tänä päivänä huoli miehiä, jotka tietävät vain sydänsuruja. Miesten lisäksi Laura on huomannut viehättyvänsä myös naisista, mutta naisten suhteen deittailuhistoria ei ole vielä kovin pitkä.

JOONAS PUISTO, 24, Rusko

Ex on the Beach
Joonas Puisto

Joonas on tuttu neljänneltä kaudelta. Reissu osoittautui varsinaiseksi rakkauden lomaksi, sillä Joonas palasi kotiin Veeran kanssa. Suomeen palattua suhde kuitenkin päättyi, eivätkä heidän välinsä ole kovinkaan hyvät. Joonas aikoo keskittyä söpöihin blondeihin tulisten ja tummien naisten sijaan.

Miehen arki on tavallisesti melko kiireistä, joten naisen tulisi olla erityinen ansaitakseen tilaa hänen kalenterissaan. Joonas ei yleensä itse tee aloitetta vaan luottaa ulkonäköönsä ja flirttiin olemukseensa. Deittisovelluksia tai iskurepliikkejä hän ei myöskään harrasta, sillä sen enempiä vippaskonsteja naisen saamiseen hän ei koe tarvitsevansa muuta kuin “moi, mä oon Joonas”.

NORI LATIFI, 27, Espoo

Ex on the beach
Nori Latifi

Nori teki ensimmäisen televisioesiintymisensä aikoinaan Temptation Island -sinkkuna. Hän oli mukana myös Ex on the Beachin ensimmäisellä kaudella. Itsevarma ja sanavalmis mies ei jää naisilta huomaamatta.

Nori on seurallinen kaveri, mutta siitä huolimatta hän ei ihastu helposti, ja kriteerit vakituiselle kumppanille ovat tarkat. Tulevan vaimon tulee olla luonnollisen kaunis, hillitty ja naisellinen, mutta kaikista tärkeämpänä hän pitää sitä, että arvot ja kemiat kohtaavat.

ARTTU NIKUNLASSI, 27, Helsinki

Ex on the beach
Arttu Nikulanlassi

Ohjelman kolmannelta kaudelta tuttu Arttu hurmaa naiset silmillään ja kaunopuheillaan. Hän on rauhallinen ja lempeä keskustelija, mutta myös villi bilettäjä ja pelimies. Artulla on kyky ajautua tahtomattaan draaman keskiöön, mutta hän väittää rauhoittuneensa kuluneen vuoden aikana ja nauttii tätä nykyä seesteisestä elämästä.

Vaikka kaikilta kolmelta Ex on the Beach -reissulta mukaan on tarttunut uusi nainen, kaipaisi hän pysyvää parisuhdetta. Arttu ja kaudelle osallistuva Roosa tuntevat toisensa entuudestaan, sillä he tutustuivat muutama vuosi sitten samalla Tempation Island -kaudella, jonka jälkeen he viettivät yhteisiä intiimejä hetkiä. Heistä tuli lopulta pelkkiä hyviä ystäviä, mutta heidän mukaansa raja on saattanut vuosien varrella hieman lipsua.

NIKO KOSKINEN, 25, Helsinki

Ex on the beach
Niko Koskinen

Niko eli Terminaattori on yksi legendaarisimmista ohjelmassa nähdyistä hahmoista, ja fanit ovat ohjelman tiedotteen mukaan toivoneet hänen paluutansa ensimmäiseltä kaudelta lähtien. Nikon henkilöesittelyssä kuultu lausahdus “mä panen päivittäin” on saavuttanut pysyvän aseman sosiaalisessa mediassa, sillä neljän vuoden jälkeenkin miehen päivittäisrutiinit nousevat esille.

Niko hurmaa naiset veikeällä hymyllään ja sinisillä silmillään. Häneen vetoavat tummat ja tuliset naiset hyvine farkkupyllyineen. Niko pitää itseään parisuhdeihmisenä, vaikka nauttiikin huomiosta ja naisten kanssa pelailusta. Hän on viettänyt valtaosan aikuisiästään parisuhteissa eikä pelkää asettua aloilleen, kunhan oikea nainen löytyy.

THOR LUNDSTRÖM 25, Turku

Ex on the beach
Thor Lundström

Raikulipoika Thor on Turun lahja naisille. Hänen karismaattisuutensa, karski kapinallisuutensa ja ylitsepursuava itsevarmuutensa saavat todistetusti naisväen lakoamaan. Katsojat tutustuivat Thoriin ensimmäisen kerran ohjelman Afterski-kaudella.

Reissu osoittautui kannattavaksi, sillä könsikkään käsipuoleen tarttui Laura, jonka kanssa kipinä syttyi ensikohtaamisella. Suhde oli alusta alkaen myrskyisä, kun yhteisiä pelisääntöjä ei tahtonut löytyä. Siitä huolimatta pari seurusteli vuoden päivät, mutta uskottomuusongelmat varjostivat parin tarinaa.

Ex on the Beach Suomi VIP Max-palvelussa 21.5. alkaen. Uusinnat Frii-kanavalla perjantaisin.

Lähde: Warner bros. Discoveryn tiedote

Artikkelia päivitetty Norin esittelytekstin osalta 30.4. klo 7.55. 

Seuraa meitä somessa