fbq
The Voice of finland
Marko

Ennennäkemätöntä hehkutusta The Voice of Finlandissa: ”Historian hienoimpia vetoja”

The Voice of Finland on edennyt viimeiseen knockout-iltaan. Elastisen tiimin on vuoro näyttää taitonsa.

The Voice of Finland -jaksossa sunnuntaina 31.3. Elastisen tiimin 10 jäsentä kilpailevat neljästä jatkopaikasta live-lähetyksissä. Illan viimeisen esiintyjä on Marko Turunen.

– Marko on kans piilotellut tätä ääntään jossain, laittanut tammitynnyriin ja kypsytellyt kotikellarissa, Elastinen kuvailee tiimiläistään ennen illan vetoa.

Puoliso ilmoitti Markon mukaan laulukilpailuun, ilman häntä miestä olisi tuskin kuultu tai nähty ohjelmassa. Hän kiitteleekin puolisoaan siitä, että tämä potki häntä eteenpäin. Mies on näet saanut varmuutta lavaesiintymiseensä.

Marko on valinnut esitettäväkseen Michel Jacksonin kappaleen Earth Song. Edesmennyt artisti on ollut Markolle tärkeä jo lapsuudesta asti, kyseessä on hänen äitin suosikkikappale. Marko omistaakin esityksensä äidilleen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mä meinaan haljeta. Uskomaton ilta ja se, mikä tästä tekee vielä hurjinta, musta tuntuu, että me kuultiin yksi koko The Voice of Finlandin historian hienoimpia vetoja, Elastinen summaa kuulemaansa liikuttuneena.

– Olen aika ison palveluksen ja kiitoksen velkaa sun puolisolle. Onko hän täällä? Hän on ilmeisesti vastuussa, että sä edes olet täällä, tähtivalmentaja sanoo hymyillen.

Sanni heittää rohkean kommenttin The Voice of Finlandissa: "Minut ehkä canceloidaan"

The Voice of Finland
Elastinen
Elastinen kannustaa tiimiläistään esityksen aikana.

Markon puoliso nousee yleisön joukosta ylös Markon hymyillessä hänelle.

– Musta tuntuu, että sä olet ottanut niin uskomattomia loikkia jo nyt tässä muutaman vaiheen edetessä. Mä sanoin sulle, että käsi pois taskuun alussa ja muista, kun Masa (Gettomasa) huusi sulle päin naamaa, että ala käyttäytyä silleen miltä kuulostat. Nyt se alkaa mennä perille. Tästä on kysymys, Elastinen hehkuttaa.

Arttu Wiskari heittää Elastiselle kommentin väliin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tunnistan tuon valmentamisen. Sähän huusit mullekin silloin, kun mä tulin tähän ohjelmaa, että Toni, mitä sä olet tehnyt itsellesi kesän aikana, Arttu heittää viitateen entiseen tähtivalmentajaan Toni Wirtaseen.

Muut valmentajat repeävät nauruun. 

The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa