fbq

Emmerdale-tähti joutuu jättämään sarjan – näyttelijäkollegat raivoissaan

Samson Dingleä lapsesta saakka näytellyttä Sam Hallia ollaan brittimedian mukaan kirjoittamassa ulos Emmerdale-päivittäissarjasta.

Nyt 20-vuotias Sam Hall tuli mukaan Emmerdaleen ollessaan vain viisivuotias. 15 vuoden näyttelijän pestin jälkeen hänen uutisoidaan joutuvan nyt ulos sarjasta. Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää juonipaljastuksia!

Brittiläinen The Sun -lehti kirjoittaa Emmerdale-tuottajien informoineen Sam Hallia, että Samson Dingle käsikirjoitetaan sarjasta ulos. Samsonin kerrotaan poistuvan tarinasta kuoleman kautta. Lehden mukaan Sam otti uutisen raskaasti.

– Hän oli pöyristynyt. Hän on kasvanut aikuiseksi Dinglen tv-klaanin kanssa, ja he kaikki ovat hyvin suojelevaisia häntä kohtaan. Jotkut heistä menivät jopa keskustelemaan pomojen kanssa päätöksestä, The Sunin lähde kertoo.

Dinglen perheen jäseniä näyttelevien uutisoidaan olevan asiasta hyvin vihaisia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suomen jaksoissa 16-vuotias Samson on tullut isäksi Amelian vauvalle. Aluksi hän ei halunnut olla tyttären kanssa missään tekemisissä, mutta kun hän sai tietää Noahin tälle kaavailemista rahoista, lapsi alkoi kummasti kiinnostaa.

Samsonin isä on Sam Dingle (James Hooton) ja äiti Alice Dingle, joka kuoli syöpään ja poistui sarjasta vuonna 2006. Samin nykyinen puoliso on Lydia Dingle (Karen Blick).  

Samsonin Emmerdale-isä on Sam Dingle (vasemmalla). Perheeseen kuuluvat myös Lydia ja Vinny.

Seuraa meitä somessa