fbq
Dominic West

Dominic West romahti The Crown -sarjan kritiikistä – makasi sängyssä kaksi päivää

Brittinäyttelijä stressasi, kuinka draamasarjan päätöskausi otetaan vastaan.

Prinssi Charlesia The Crown -draamasarjassa esittävä Dominic West oli huolissaan, miten hovi ja katsojat reagoivat sarjan päätöskauteen, uutisoi Indie Wire.

Netflixin The Crown -sarjan kuudes ja samalla viimeinen kausi sijoittuu kuninkaallisen perheen skandaalien täyttämiin vuosiin. Kauden kolmannessa osassa käsitellään koko maailmaa järkyttänyttä prinsessa Dianan kuolemaa.

– En halua tehdä heidän elämästään yhtään vaikeampaa kuin se jo on. Kaikki reaktiot huolestuttavat minua. Luin kaikki arvostelut, ja vietin kaksi päivää sängyssä. Kyllä, olen herkkä sielu ja huolissani siitä, mitä ihmiset ajattelevat, Dominic West tunnustaa Indie Wirelle.

Dominic West ja Elizabeth Debicki roolihahmoinaan The Crownissa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

The Crown -tähdet paljastavat, millaista oli näytellä Dianaa ja Dodia: "Rakastimme olla toistemme lähellä"

Haamu yllätti katsojat

Dominic Westin pelko ei ole aivan perusteeton, sillä tositapahtumien inspiroiman The Crownin viimeinen kausi sai kriitikoilta murskatuomion. Sarjalle on satanut runsaasti kritiikkiä aikaisemminkin, vaikka samalla sillä on ollut valtavasti katsojia. 

Draamasarjaa on arvosteltu muun muassa siitä, että katsoja ei välttämättä aina erota, mikä on faktaa ja mikä fiktiota.

Tapahtumien käsittelyyn on kaivattu myös hienotunteisuutta. Päätöskauden osalta ristiriitaisia tunteita on herättänyt muun muassa prinsessa Dianan ilmestyminen haamuna Charlesille ja kuningatar Elisabetille. Dianan roolissa nähdään kaudella Elizabeth Debicki.

The Affair -sarjasta tuttu Dominic West nautti roolistaan The Crownissa, jonka tarina päättyy jo paljon ennen Charlesin kruunaamista kuninkaaksi.

– Rakastin sitä. Rakastin pukeutua niihin vaatteisiin, autoilla ajamista ja että ihmiset kumartavat minulle. Se tuntui ihanalta. Eikä Peter Morganin käsikirjoituksesta kieltäydytä helpolla, Dominic West lisää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

West muistetaan myös suositusta rikosdraamasarjasta Langalla (The Wire). Hänet nähdään sivuroolissa myös veijarikomediasarjassa Persaukiset, jonka uusi viitoskausi pyörii parhaillaan TV2:lla.

The Crownin kaikki kuusi kautta on katsottavissa Netflixissä.

Seuraa meitä somessa