fbq
LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 24: Anne Hathaway wearing Atelier Versace SS15 Couture arrives at the 30th Annual Screen Actors Guild Awards held at the Shrine Auditorium and Expo Hall on February 24, 2024 in Los Angeles, California, United States., Credit:Xavier Collin / Avalon

Anne Hathaway joutui suutelemaan kymmeniä miehiä roolia varten: "Se kuulosti ällöttävältä"

2000-luvulla näyttelijän uransa aloittanut Oscar-voittaja muistelee uransa alkuaikoja V Magazinen haastattelussa.

Näyttelijä Anne Hathaway muisteli elokuvauransa alkuaikoja yhdysvaltalaisen V Magazine -lehden haastattelussa.

Näyttelijä aloitti uransa 2000-luvun alkupuolella, jolloin näyttelijöiden kemioita testattiin koekuvausten aikana nykypäivälle erikoiseen tapaan.

– 2000-luvulla pidettiin normaalina, että näyttelijää pyydettiin pussailemaan muiden näyttelijöiden kanssa kemian testaamiseksi – minulle kävi näin. Se on itseasiassa huonoin tapa testata sitä, nykyään myös tuottajana toimiva näyttelijä kertoo lehden haastattelussa.

– Minulle saatettiin sanoa: "Meille on tulossa tänään kymmenen miestä, ja sinut on valittu rooliin. Etkö ole innoissasi, kun pääset pussailemaan heidän kanssaan?" Anne muistelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän muistaa ajatelleensa, että onko hänessä jotain vikaa, kun hän ei ollut ajatuksesta innoissaan.

– Minusta se kuulosti ällöttävältä. Olin niin nuori ja todella tietoinen siitä, miten helposti kaiken voi menettää, jos minut leimataan vaikeaksi. Siispä teeskentelin olevani innostunut ja jatkoin eteenpäin. Se ei ollut valtapeliä, kukaan ei yrittänyt satuttaa minua tai olla kauhea. Se oli vain hyvin erilaista aikaa. Nyt tiedämme paremmin, näyttelijä pohtii.

Anne teki läpimurtoroolinsa vuonna 2001 ilmestyneessä Prinsessapäiväkirjat-elokuvassa.

Anne on ollut näyttelijä yli puolet elämästään, joten tuottajana hän tietää, ettei kipinän löytäminen vaadi sitä, että hänen pitäisi pussailla parikymppisten kanssa tulevaa elokuvaansa varten. Anne tähdittää ja tuottaa The Idea of You -elokuvaa, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa toukokuussa 2024. Suomen ensi-illasta ei ole tietoa.

Tulevan elokuvan pääparin kemiaa testattiin sillä, että jokainen miespääosaan pyrkivä näyttelijä valitsi kappaleen, jota hänen hahmonsa rakastaisi ja jonka he laittaisivat soimaan saadakseen Annen roolihahmon tanssimaan. Anne teki näyttelijöiden kanssa pienen improvisaation, jossa hän ja vastanäyttelijä tanssivat musiikin tahdissa. Annen vastanäyttelijäksi valikoitui Nicholas Galitzine (Purple Hearts).

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Anne teki läpimurtoroolinsa Prinsessapäiväkirjat-elokuvissa, joita seurasi muun muassa elokuvat Paholainen pukeutuu Pradaan, Love and Other Drugs ja The Hustlers  – Ammattihuijarit. Hän on näytellyt uransa aikana yhteensä 57 elokuvassa ja tv-sarjassa. Hän on voittanut Oscar-palkinnon sivuroolistaan musikaalielokuvassa Les Misérables.

Seuraa meitä somessa