Kokkisota - MTV3

Sikke Sumari joutui astumaan sivuun kesken Kokkisota-kuvausten

Perinnesarja saa uuden kokin ja juontajatuuraajan

Perinteikäs kokkauskilpailu Kokkisota aloittaa jo viidennen tuotantokautensa sen jälkeen, kun se palasi ruutuun vuonna 2017. Sitä ennen taukoa pidettiin 13 vuotta.

Uutuuskauden aloittaa jakso, jossa ruoanlaittotaidoillaan kilpailevat suuren yleisön suosikit Kiti Kokkonen ja Janne Kataja. Kauden muita vieraita ovat muun muassa Arja Koriseva, Helena Ahti-Hallberg ja Janne Virtanen.

Vappu pelasti kuvaukset

Kauden juontaa tuttuun tapaan Sikke Sumari, mutta ei ihan koko sen mitassaan. Sumari sai kesken kuvausten ilmoituksen mahdollisesta korona-altistuksesta, ja muutaman jakson sijaiseksi hälytettiin pikavauhtia Vappu Pimiä.

– Olen tyytyväinen, ettei Kokkisodan kuvauksia pitänyt keskeyttää, vaikka koronavilkkuni vilahtikin. Vappu suoriutui tehtävästä vankalla ammattitaidollaan ihan upeasti, vaikka joutuikin hoitelemaan taistelevia keittiöitä ihan kylmiltään!, Sumari hämmästelee.

– Koronaa minulla ei ollut, joten pääsin jatkamaan kuvauksia sovitusti.

Kolmannessa jaksossa juontajatuuraajaksi tulee Vappua Pimiä, joka häärää keittiössä muusikoiden Jesse Markinin ja Kasmirin kanssa.

Uusi kokki aloittaa

Muitakin pieniä muutoksia on luvassa, vaikka itse kilpailullinen perusformaatti pysyykin samana. Ohjelman uutena vakiokokkina nimittäin aloittaa Sirly Ylläsjärvi.

Ylläsjärven ensimmäinen mediapesti oli kilpailijan rooli vuoden 2011 MasterChef-kisassa. Amatöörikokkailu ei riittänyt Ylläsjärvelle, vaan tie vei keittiöalalle kokopäiväisesti. 

Lopulta Ylläsjärvi perusti Ylläkselle hotellin, jonka keittiömestarina tällä hetkellä toimii. Naista nähtiin myös uudemman kerran MasterChefissä sen ammattikokeille tarkoitetulla viimevuotisella kaudella.

Kokkisota MTV3 torstaina 13.5. alkaen kello 20.00


Teksti: Toni Keränen I Kuvat: MTV12.05.2021 02:00
Katso myös
Nämä naiset maajussit Roy, Mustafa ja Matthew valitsivat: Yksi naisista pettyi
Miten ulkomaan maajussien suhteille kävi? Naisten hylkäämällä Stefanolla on yllättäviä uutisia
Sirly Ylläsjärvi aloittaa Kokkisodan uutena soturina